Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση της Χριστίνας Μόραλη στην Αίθουσα Τέχνης Αντί

Έκθεση της Χριστίνας Μόραλη στην Αίθουσα Τέχνης Αντί

Η Αίθουσα Τέχνης αντί στην Αντίπαρο κλείνει το φετινό πρόγραμμα της με τον καλύτερο τρόπο. Από το Σάββατο 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε τα κεραμικά της Χριστίνας Μόραλη. Η γνωστή καταξιωμένη κεραμίστρια και εξαιρετική φίλη του νησιού, θα παρουσιάσει έργα  από τη νέα συλλογή της, εικαστικά και χρηστικά, ιδανικά για εσωτερικούς αλλά βέβαια και για εξωτερικούς χώρους.


Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες εκθέσεις του φετινού καλοκαιριού ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουμε την έκθεση έργων ζωγραφικής του Χρήστου Κεχαγιόγλου και την έκθεση κοσμημάτων της  Έλενας Σύρακα, καθώς και άλλο ένα επιτυχημένο Antiparos Photo Festival, στις 30 Αυγούστου η Χριστίνα Μόραλη  θα εγκαινιάσει την έκθεσή της στην αίθουσα τέχνης "Αντί" στο Κάστρο Αντιπάρου.


Παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τα έργα της  στο Κυκλαδίτικο νησί,  τα χωρίζει σε δύο ενότητες. Η μία είναι καθαρά εικαστική με τίτλο «Αποτυπώσεις» όπου χρησιμοποιεί πηλό «άγριο» στην υφή και στην όψη θυμίζοντας «αποτυπώματα-απολιθώματα», ανασύροντας μνήμες από πέτρες, όστρακα, αλλά και υφάσματα μιας άλλης εποχής.


Η άλλη νέα ενότητα είναι καθαρά χρηστική σε πιο φωτεινούς τόνους και αποτελεί μια επιστροφή όπως λέει η ίδια «στην όμορφη, ζεστή τερακότα». Σε αυτή την ομάδα αντικειμένων μπορούμε να δούμε ανάμεσα σε άλλα και κεραμικά σκαμνιά κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους, μεγάλες πιατέλες καθώς και χαρούμενα σερβίτσια ιδανικά για τα «νησιώτικα» σπίτια.

Σχετικές ειδήσεις
ROOMS2017 plus+ στην Αίθουσα Τέχνης Καππάτος
08.02.2017 17:12
Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος παρουσιάζει την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου την ομαδική Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “ROOMS2017 plus+”.
27 Εικαστικοί & 27 Σχεδιαστές Κοσμημάτων στην Αίθουσα Τέχνης ΕΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ
22.07.2016 16:18
Από 30 Ιουλίου 2016 θα φιλοξενείται στην Αίθουσα Τέχνης ΕΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ έκθεση με εικαστικά κοσμήματα 27 σχεδιαστών από την πλατφόρμα A JEWEL MADE IN GREECE σε συνομιλία με ζωγραφικά έργα τέχνης μικρής κλίμακας 27 εικαστικών.
Ηρακλής. Υπερβατική πορεία: έκθεση της Χριστίνας Κουλουμπή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
05.07.2016 09:58
Το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης φιλοξενεί την ενδιαφέρουσα και διαφορετική έκθεση "Ηρακλής. Υπερβατική πορεία" της εικαστικής καλλιτέχνιδας και ηθοποιού Χριστίνας Κουλουμπή, που απευθύνεται στο κοινό όλων των ηλικιών.
Αίθουσα Τέχνης Αντί: εικαστικό πρόγραμμα για το Καλοκαίρι 2016
24.06.2016 17:21
Η Αίθουσα Τέχνης αντί που βρίσκεται στο Κάστρο Αντιπάρου παρουσιάζει το πρόγραμμα της για το καλοκαίρι του 2016.
One Thing A Day: έκθεση της Χριστίνας Δάρρα στη Gallery Genesis
26.05.2016 14:10
Η gallery genesis παρουσιάζει την έκθεση της Χριστίνας Δάρρα, με τίτλο “One Thing A Day”.