Η Αίθουσα Τέχνης αντί στην Αντίπαρο κλείνει το φετινό πρόγραμμα της με τον καλύτερο τρόπο. Από το Σάββατο 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε τα κεραμικά της Χριστίνας Μόραλη. Η γνωστή καταξιωμένη κεραμίστρια και εξαιρετική φίλη του νησιού, θα παρουσιάσει έργα  από τη νέα συλλογή της, εικαστικά και χρηστικά, ιδανικά για εσωτερικούς αλλά βέβαια και για εξωτερικούς χώρους.

Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες εκθέσεις του φετινού καλοκαιριού ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουμε την έκθεση έργων ζωγραφικής του Χρήστου Κεχαγιόγλου και την έκθεση κοσμημάτων της  Έλενας Σύρακα, καθώς και άλλο ένα επιτυχημένο Antiparos Photo Festival, στις 30 Αυγούστου η Χριστίνα Μόραλη  θα εγκαινιάσει την έκθεσή της στην αίθουσα τέχνης “Αντί” στο Κάστρο Αντιπάρου.

Παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τα έργα της  στο Κυκλαδίτικο νησί,  τα χωρίζει σε δύο ενότητες. Η μία είναι καθαρά εικαστική με τίτλο «Αποτυπώσεις» όπου χρησιμοποιεί πηλό «άγριο» στην υφή και στην όψη θυμίζοντας «αποτυπώματα-απολιθώματα», ανασύροντας μνήμες από πέτρες, όστρακα, αλλά και υφάσματα μιας άλλης εποχής.

Η άλλη νέα ενότητα είναι καθαρά χρηστική σε πιο φωτεινούς τόνους και αποτελεί μια επιστροφή όπως λέει η ίδια «στην όμορφη, ζεστή τερακότα». Σε αυτή την ομάδα αντικειμένων μπορούμε να δούμε ανάμεσα σε άλλα και κεραμικά σκαμνιά κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους, μεγάλες πιατέλες καθώς και χαρούμενα σερβίτσια ιδανικά για τα «νησιώτικα» σπίτια.