Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κώστας Λειβαδάς στο Μέγαρου Δουκίσσης Πλακεντίας

Ο Κώστας Λειβαδάς στο Μέγαρου Δουκίσσης Πλακεντίας

O Πολιτιστικός Σύλλογος «Φίλοι Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας» παρουσιάζει τον Κώστα Λειβαδά σε μία συναυλία με θέμα "Η επιμονή σου για τον Πύργο της Πλακεντίας", το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014.


Ο εξαιρετικός ιστορικός χώρος του Πύργου της Δουκίσσης Πλακεντίας, που σπάνια πλέον φιλοξενεί εκδηλώσεις, είναι ο ιδανικός τόπος για τη συνεύρεση του Κώστα Λειβαδά με τους εξέχοντες καλεσμένους του, τον  αγαπημένο φίλο του και ήρωα του Σταμάτη Κραουνάκη  και τη μόνιμη, σχεδόν, συνεργάτιδά του, στις φετινές του εμφανίσεις, Ζωή Παπαδοπούλου.


Οικοδεσπότης για δεύτερη χρονιά ο "Πεντελιώτης" Κώστας Λειβαδάς  σε μια  παράσταση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αναστύλωση του τεράστιας σημασίας αυτού ιστορικού μνημείου.  Ετσι, λοιπόν, η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στον Πύργο της Δουκίσσης Πλακεντίας, στην προστασία και στη συντήρησή του, αλλά και στο βασικό αίτημα των πολιτών της περιοχής να επιστραφεί στο Δήμο από το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να διασωθεί από τα χέρια ιδιωτών αγοραστών  και να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του σαν κύτταρο πολιτισμού και τέχνης.


Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου η σκηνή του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας υποδέχεται τον Κώστα Λειβαδά με τους καλεσμένους του, Σταμάτη Κραουνάκη και Ζωή Παπαδοπούλου. Εμείς θα απολαύσουμε ένα μελωδικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια. Τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Κώστα Λειβαδά αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές, τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και απρόβλεπτες στιγμές που θα μας συγκινήσουν και σίγουρα όλοι θα θελήσουμε να ξανακούσουμε τον Λήσταρχο Νταβέλη ...

Παίζουν μαζί τους:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Κιθάρες
Βαγγέλης Τζάτσος, Κιθάρες και μπάσο
Παντελής Τζιάλας, Κιθάρες

Σχετικές ειδήσεις
Mπλέντερ: Η Επιστροφή, με τον Κώστα Λειβαδά και τον Ρένο Χαραλαμπίδη στο biscotto coffee+
13.12.2016 15:56
Ο Κώστας Λειβαδάς και ο Ρένος Χαραλαμπίδης παρουσιάζουν το Μπλέντερ: Η Επιστροφή, μια ανατρεπτική μουσική παράσταση η οποία επιστρέφει ανανεωμένη, 10 χρόνια μετά.
Με μια αναπνοή: Ο Πασχάλης Τσαρούχας live στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
19.08.2016 13:50
Ο Πασχαλης Τσαρούχας, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 έρχεται στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν την εποχή τους, ταξιδεύοντας μουσικά σε έξι δεκαετίες.
Ο Κώστας Λειβαδάς για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
10.08.2016 10:52
Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει στην πόλη της ζωής του για μια και μοναδική συναυλία.
Ο Κώστας Λειβαδάς στο Θέατρο του Αττικού Άλσους (νέα ημερομηνία)
08.08.2016 14:06
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ., τον Κώστα Λειβαδά, έχοντας συντροφιά του δυο αγαπημένες και καταξιωμένες ερμηνεύτριες, την επί σειρά ετών συνεργάτιδα του Ανδριάνα Μπάμπαλη, την συμπατριώτισσα του Ερωφίλη αλλά και μια σπουδαία νέα φωνή, την Βίκυ Καρατζόγλου.
18 Χρόνια Δρόμος: Ο Κώστας Λειβαδάς ζωντανά στο Σταυρό του Νότου
22.02.2016 15:18
Η διαδρομή του Κώστα Λειβαδά, με αφορμή την κυκλοφορία της διπλής συλλογής "18 Χρόνια Δρόμος", τον φέρνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.