«Έργα της Νέας Χιλιετίας», τιτλοφορείται η Έκθεση Εικαστικών Έργων Τρισδιάστατης Τεχνικής του Ευάγγελου Δασκαλάκη, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, από τον Δήμαρχο του Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη και την Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης (ΠΕΛΤ).

Τα εγκαίνια έχουν οριστεί για το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19.30μ.μ., στο Πολιτιστικό κέντρο Φλοίσβος.

«Ο Ευάγγελος Δασκαλάκης στην εικαστική του διαδρομή μετρά πολλές επιτυχίες, έχοντας δημιουργήσει σημαντικά έργα, με ποικίλα θέματα, πραγματεύεται το εκάστοτε θέμα με τρόπο ξεχωριστό και το παρουσιάζει στο ευρύ κοινό.

Σε κάθε εικαστική του παρέμβαση, αποσπά τα θετικά σχόλια των παρευρισκόμενων, ως επιβράβευση της σκληρής, επίμονης και συστηματικής δουλειάς του», τόνισε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας  Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια μοναδική μουσική βραδιά, από το μουσικό σύνολο της ΠΕΛΤ.