Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Λάκης Παπαδόπουλος - Γιάννης Γιοκαρίνης - Σύννεφα με Παντελόνια στο Θέατρο Τεχνόπολις

Λάκης Παπαδόπουλος - Γιάννης Γιοκαρίνης - Σύννεφα με Παντελόνια στο Θέατρο Τεχνόπολις

Η πιο κεφάτη κι ετερόκλητη παρέα του φετινού καλοκαιριού έρχεται στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα Ηρακλείου για δεύτερη φορά! Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Σύννεφα με Παντελόνια στο Τεχνόπολις στις 20 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:30.


Φορτωμένοι με τραγούδια από τη πολύχρονη πορεία τους, μια πορεία δεκαετιών με αμέτρητες επιτυχίες , ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, και τα Σύννεφα με Παντελόνια ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τη γνωστή τους εφηβική ροκ διάθεση που πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα!


Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης δύο ζωντανοί θρύλοι του Ελληνόφωνου Έντεχνου και Rock τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες τους , «Ο Κουρσάρος», «Γυριστρούλα», «Μενεξεδιά», «Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» και τόσα άλλα...


Ο Λάκης Παπαδόπουλος («ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ»), ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας, ετοίμασε ένα πρόγραμμα με όσα τραγούδια μπόρεσαν να χωρέσουν. Γιατί σαφώς και δεν χωράνε όλα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς τη προσωπική του δισκογραφία , αλλά και τις μέχρι σήμερα συνεργασίες του. «Ήσυχα βράδια», «Το παλιό μου παλτό», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Πάρε πασά μου», «Γοριλάκι» και πολλά ακόμα.


Ο Γιάννης Γιοκαρίνης από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής Ελληνικής Μουσικής θα παρουσιάσουν με τον Λάκη ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό...!


Μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη συμμετέχουν και τραγουδούν "Τα Σύννεφα με Παντελόνια" που αποτελούνται από τους: Δήμητρα Καραμπεροπούλου (Πυξ Λάξ) και Νικόλα Δημοσθένους . Συνεχίζοντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία με το 'γυμνό' ακουστικό τους σχήμα (κιθάρα, ακορντεόν, φωνές) παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο παλιά και καινούρια τους τραγούδια καθώς και διασκευές από τα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και την υπόλοιπη υδρόγειο!


Ο Λάκης Παπαδόπουλος σηκώνει τα ρεβέρ του για να τραγουδήσει στη «γυριστρούλα» το «για να σ’εκδικηθώ», ο «νοσταλγός του ροκ’ν’ρολ» Γιάννης Γιοκαρίνης βρίσκεται σε δίλημμα «κιθαρίστας ή ντράμερ» αναρωτιέται. Τα Σύννεφα με Παντελόνια αμέριμνα σφυρίζουν «ταξίδεψέ με» και χορεύουν στροφικά με το μεσογειακό «Κοχύλι του βυθού».

Το πρόγραμμα πλούσιο με τραγούδια τους, παλιότερα κι αγαπημένα, και νέα με ορμή και κέφι, περιπλανιέται σε μουσικά μονοπάτια της ελληνικής και της διεθνούς ροκ κι έθνικ σκηνής.


Ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, τα Σύννεφα με Παντελόνια - ο Νίκος Αλεξάκης -τύμπανα, ο Γιώργος Καραγκούνης - κιθάρα, ο Νικόλας Δημοσθένους κιθάρα/φωνητικά/ προγραμματισμό, η Δήμητρα Καραμπεροπούλου τραγούδι / ακκορντεόν σας περιμένουν όλους στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα Ηρακλείου στις 20 Αυγούστου 2014 στα μουσικά τους ταξίδια.

Σχετικές ειδήσεις
Λ. Παπαδόπουλος, Γ. Μηλιώκας, Ν. Ζιώγαλας και Γ. Γιοκαρίνης ξανά μαζί στο Κύτταρο
10.02.2017 17:36
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα βρεθούν ξανά μαζί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στη σκηνή του Κυττάρου!
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης στη σκηνή του Kremlino
21.11.2016 14:50
Ο ένας έχει ψηλά ρεβέρ. Ο άλλος μακριά μαλλιά! Ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ρεβέρ του πάντα ψηλά) και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, καταλαμβάνουν τη σκηνή του Kremlino, για δύο Παρασκευές, 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2016.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Παπαδόπουλος, Μηλιώκας, Ζιώγαλας & Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.09.2016 11:23
Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας & Γιάννης Γιοκαρίνης έρχονται live στο Κύτταρο τον Οκτώβριο 2016.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας live στο Κύτταρο
22.02.2016 17:01
Ο Λάκης Πάπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Νίκος Ζιώγαλας μαζί στη σκηνή του Κυττάρου, για μια μοναδική βραδιά παρέα με τραγουδάρες, χαρακτηριστικές ερμηνείες, χαβαλέ αλλά και τροφή για σκέψη...