Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Καληνύχτα τώρα, Μάνο - Αλίκη Οικονόμου - Γιωτάκου

Καληνύχτα τώρα, Μάνο - Αλίκη Οικονόμου - Γιωτάκου

Το νέο μυθιστόρημα της αγαπημένης πλεόν συγγραφέως και φιλολόγου Αλίκης Οικονόμου – Γιωτάκου με τίτλο: «Καληνύχτα τώρα, Μάνο», κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μιχάλης Σιδέρης.


Ύστερα από την μεγάλη αποδοχή και επιτυχία του προηγούμενου βιβλίου της «Ζωή σε δύο χρώματα», η συγγραφέας επανέρχεται και μας προτείνει το νέο της συγγραφικό έργο που θα μας συγκινήσει και θα μας ενθουσιάσει, με έντονα συναισθήματα και ενδιαφέρουσα πλοκή.


Το «Καληνύχτα τώρα, Μάνο» είναι ένα μυθιστόρημα με πλοκή, θέσεις και αντιθέσεις, φιλίες και αντιπαλότητες. Δύο άνθρωποι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Ο ένας στυγερός και αδίστακτος, ο άλλος τίμιος και ευσυνείδητος. Αγάπη και μίσος, φιλία και έχθρα, πόλεμος στο κυνήγι του χρήματος.


Ο βιομήχανος Μάνος Μάργαρης , έπειτα από μία θυελλώδη συνεδρίαση του ΣΕΒ, επιστρέφει μεθυσμένος μεσάνυχτα στο σπίτι του και αντικρίζει έναν δολοφονημένο νεκρό άντρα. Ειδιποιεί την Αστυνομία και θεωρείται βασικός ύποπτος. Είναι όμως ο ένοχος ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από εκείνον; Θεοφανώ, σύντροφος και «φως» στην πορεία του!


Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ένας άλλος τύπος που φτάνει από την Ελλάδα μετά τα γεγονότα, απολαμβάνει τον έρωτα μιας μικρής πλούσιας Αμερικανίδας. Η αγάπη του για το χρήμα και η φιλοδοξία του κινούν τα νήματα σκέψης και της ζωής του. Ποιος τελικά είναι ο ρόλος του;  Στο ταμπλό δύο άνθρωποι που δένονται με την ίδια μοίρα. Μισιούνται και συγκρούονται! Ποια ανατροπή θα επέλθει και η πορεία της ιστορίας θα αλλάξει τροχιά; Θα υπάρξει κάθαρση όμοια μ’ αυτή της αρχαίας τραγωδίας;

Σχετικές ειδήσεις
Κόκκινη βροχή - Αλίκη Οικονόμου-Γιωτάκου
11.08.2016 13:23
Από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη κυκλοφορεί το βιβλίο, Κόκκινη βροχή της Αλίκης Οικονόμου-Γιωτάκου.
Διεθνής διοικητική των επιχειρήσεων - Συλλογικό
11.03.2016 10:23
Από τις εκδόσεις Πεδίο κυκλοφορεί το βιβλίο Διεθνής διοικητική των επιχειρήσεων των David K. Eiteman, Arthur I. Stonehill και Michael H. Moffett σε επιστημονική επιμέλεια του Νικόλαου Απέργη και σε μετάφραση των Γρηγόρη Γρηγορίου & Ηρακλή Οικονόμου.
Ο συγγραφέας Guy Verhofstadt στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
25.02.2016 10:39
Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος διοργανώνουν, παρουσίαση του βιβλίου ''Η ασθένεια της Ευρώπης και η αναγέννηση του ευρωπαϊκού ιδανικού'' που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Οι εγκλωβισμένοι - Δημήτρης Οικονόμου
22.02.2016 10:34
Το βιβλίο του Δημήτρη Οικονόμου, Οι εγκλωβισμένοι, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος.
Η περιπλάνιση ενός βιολιού - Μιχάλης Μπουναρτζίδης
12.11.2015 11:06
Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το μυθιστόρημα του Μιχάλη Μπουναρτζίδη με τίτλο Η περιπλάνιση ενός βιολιού, μια μυθιστορηματική διαδρομή στην Ευρώπη του Μεσοπολέμου