Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» για έκτη χρονιά διοργανώνει το “ΑΝΑΚΑΤΑ τέχνης”, μία άλλη δυτική πράξη τέχνης, ένας νέος κύκλος αναζήτησης και κατάθεσης προτάσεων, ιδεών, σκέψεων, συνεργιών, επικοινωνίας και αλληλοεπίδρασης, από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», του Δήμου Παύλου Μελά.

Το 6ο ΑΝΑΚΑΤΑ “Ανασφάλεια-Καταφυγή” δίνει τη δυνατότητα σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους, ανατρέποντας τις οριοθετημένες συμβάσεις και τα ασφαλιστικά κατεστημένα που έχει το Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» και προτείνοντας την εκ νέου καταγραφή του σε χώρο “καταφύγιο ανασφάλειας”.

Το «ΑΝΑΚΑΤΑ τέχνης» καλεί καλλιτέχνες, ομάδες, οργανισμούς, φορείς και…ό,τι άλλο σχετικό, να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι 29 Αυγούστου 2014 στην επιτροπή της διοργάνωσης, στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗ.Κ.Ε. «ΙΡΙΣ», Κέντρο Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης”, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, ΤΚ 56430, Θεσ/νίκη, 1ος όροφος, ή στο email festivalanakata@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το facebook του ΑΝΑΚΑΤΑ https://www.facebook.com/anakata.iris, καθώς και το blog του ΑΝΑΚΑΤΑ http://festivalanakata.blogspot.gr
 

Εθελοντής στο ΑΝΑΚΑΤΑ;

Για μας η  εμπειρία είναι σημαντική για τη συνεχεία. Για να ελπίζουμε, απαιτείται η επικοινωνία, είναι ανάγκη η εύρεση ενός ”κοινού τόπο” παραγωγής νέων ιδεών, νέων δράσεων-πράξεων. Το ΑΝΑΚΑΤΑ μια δράση κυρίως συνεργατική, δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την εθελοντική συμμέτοχη. Καλούμε εθελοντές για τη συνδιοργάνωση των δράσεων, για προτάσεις παρεμβάσεων στο χώρο, για την επικοινωνία και προβολή. Εθελοντή, στείλε ένα σύντομο βιογραφικό, την πρόταση σου και τον τομέα ενδιαφέροντος σου, στην οργανωτική επιτροπή, στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗ.Κ.Ε. «ΙΡΙΣ», Κέντρο Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης” , Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, ΤΚ 56430, Θεσ/νίκη, 1ος όροφος, ή στο email  festivalanakata@gmail.com.