Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

​Φωτεινή Δάρρα - Δημήτρης Παπαδημητρίου: συναυλίες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου

​Φωτεινή Δάρρα - Δημήτρης Παπαδημητρίου: συναυλίες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου

Το γνωστό και επιτυχημένο καλλιτεχνικό ζευγάρι, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα μας προσκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί σε μουσικές βραδιές γεμάτες ελληνικότητα, μαγεία και συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα!


Τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο εμφανίζονται σε μία σειρά από αγαπημένους προορισμούς και παρουσιάζουν τα πασίγνωστα τραγούδια τους στην πιο πρωτότυπη εκδοχή τους: έτσι όπως πρωτογράφτηκαν και πρωτοτραγουδήθηκαν από τους ίδιους.


Δύο μεγάλοι σύγχρονοι καλλιτέχνες με διεθνή πορεία ο καθένας τους, εμφανίζουν, χωρίς υποστηρικτικά μέσα, το ταλέντο τους και αποδεικνύουν ότι μπορούν να συγκινήσουν, να μας κάνουν να ονειρευτούμε αλλά και να γλεντήσουμε με την εξωπραγματική φωνή της Φωτεινής Δάρρα και την ευαισθησία και την δεξιοτεχνία του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο πιάνο .


Το πρόγραμμα των συναυλιών περιέχει τραγούδια τόσο από την κοινή όσο  και από την μη κοινή τους πορεία καθώς επίσης και τραγούδια από το σύνολο του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

 
Αναλυτικό Πρόγραμμα Περιοδείας:

Παρ. 08.08 | Χαλκιδική | Φεστιβάλ Κασσάνδρας | Βυζαντινός Πύργος Ν. Φώκαιας
Κυρ. 10.08 | Καρπενήσι | Αμφιθέατρο Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, Τοπική Κοινότητα Κορυσχάδων
Τετ. 13. 08 | Χίος |συμμετοχή της Φ. Δάρρα σε βραδιά - αφιέρωμα στον B. Τσιτσάνη
Παρ. 22.08 | Ζάκυνθος  | Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
Τετ. 03.09 | Ξάνθη | Πλατεία Μητρόπολης – Κεντρική Σκηνή
Δευτ. 08.09 | Θεσσαλονίκη |Μονή Λαζαριστών

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στο cafe του ΙΑΝΟΥ
06.12.2016 16:35
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μια συζήτηση για την μουσική, την τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό.
...απλά Καλοκαίρι!: Η Φωτεινή Δάρρα σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.07.2016 16:43
Φωτεινή Δάρρα. Η φωνή που μας ταξίδεψε στον κόσμο, γεμίζει τις αποσκευές της με τα καλύτερα τραγούδια της και ταξιδεύει...
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».
Η Αρλέτα και η Φωτεινή Βελεσιώτου για δύο live στο Half Note
21.03.2016 13:53
Η χαρισματική τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού σήμερα, συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα.
Μετασχηματισμοί: Ο Νίκος Ξυδάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Τάσος Ρωσόπουλος στη Στέγη
07.03.2016 17:06
Στην τρίτη συναυλία του κύκλου Μετασχηματισμοί και σε συνέχεια της παρουσίασης του Χειμωνιάτικου ταξιδιού του Σούμπερτ με τους στίχους στα ελληνικά, οι Νίκος Ξυδάκης , Δημήτρης Παπαδημητρίου και Τάσος Ρωσόπουλος θα παρουσιάσουν νέα τραγούδια, μελοποιώντας ποιήματα του Wilhelm Müller, από τον κύκλο Winterreise, σε μετάφραση του Διονύση Καψάλη.