Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Ο Κήπος του Μεγάρου φιλοξενεί τον Μίλτο Πασχαλίδη, για μία συναυλία με τίτλο «Αυτοί… μου λείπουν πιο πολύ», το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014.

 
Ανήσυχος, ονειροπόλος, αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός , ο Μίλτος Πασχαλίδης για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου, σε μια συναυλία που φέρει τη δική της συγκινητική ιστορία και επιφυλάσσει σε όλους μας απρόσμενες συναντήσεις.

Μια βραδιά αφιερωμένη σ’ αυτούς που λείπουν πιο πολύ…

Από τους στίχους του Άλκη Αλκαίου στο Ιπτάμενο χαλί: «Τώρα χαμένος στων ονείρων μου το χάρτη / όλο ρωτάω πως τα’ φερε έτσι η ζωή / Αυτοί που φύγανε να με καλούν σε πάρτι / κι αυτοί που ζούνε, να μου λείπουν πιο πολύ»  ξεπήδησαν φίλοι πολλοί. Ο Μήτσος, ο Μάριος, ο Μάνος…

Κι ύστερα ήρθε η ιδέα για μια γιορτή για τους φίλους που φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους ένα μεγάλο κενό. Και μεγάλα τραγούδια.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μπλέκει τα τραγούδια του με τα δικά τους και στήνει ένα γλέντι σα να είναι όλοι τους παρόντες. Όχι νοσταλγίες και μνημόσυνα. Μόνο γλέντι. Με τον Μητροπάνο να τραγουδάει ξανά Τόκα και Αλκαίο. Και τον Ξυδούς στο βάθος, δεύτερη φωνή . Και στη σκηνή , παρέα με όσους «φίλους» είναι εκεί να τραγουδούν παρέα.

Γι’ αυτούς που μας λείπουν πιο πολύ και γι’ αυτούς που είναι ακόμα εδώ. Γιατί τα μεγάλα κενά καλύπτονται μόνο με τα μεγάλα τραγούδια.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με τις
27.10.2016 15:04
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» που κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου, ξεκινά τις καθιερωμένες εμφανίσεις του στο Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιγάλεω
31.08.2016 11:35
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω.
Επιστροφή στην Εδέμ: Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
22.07.2016 15:12
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, για μια συναυλία βιβλικής σημασίας, ένα μουσικό ηδύποτο μέσα στα δέντρα.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Τεχνόπολις
21.07.2016 13:36
Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχονται πλήρως φορμαρισμένοι στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο!
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.