Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Κ. Καρράς unplugged στην αυλή του Athenaeum

Ο Δημήτρης Κ. Καρράς unplugged στην αυλή του Athenaeum

Στον ανοιχτό χώρο του ωδείου Athenaeum, την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, ο Δημήτρης Κ. Καρράς αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει σε πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Με αφετηρία τα "10 βιωματικά τραγούδια", όπως "η μπαλάντα της υπομονής" και "το τραγούδι της φωτιάς", η διαδρομή θα έχει επιλεγμένες δημιουργίες και άλλων καλλιτεχνών όπως: Χ. Θηβαίος , Αλ. Ιωαννίδης , Θ.Παπακωνσταντίνου κ.ά.

 

Όπως ο ίδιος αναφέρει "σε μια εποχή και σε μια κοινωνία που η ομορφιά πληγώνεται καθημερινά από τη βιαιότητα και την ωμότητα των άπληστων πνευμάτων, τα τραγούδια είναι πυξίδα τόσο για νέα ιδανικά όσο και για κείνα που ξεθώριασαν σιγά σιγά στο παρελθόν και που αν πραγματικά θέλουμε μπορούμε να τα αγγίξουμε στο εδώ και τώρα."

 

Σύντροφος επί σκηνής για εκείνη τη βραδιά, ο φίλος και συνδημιουργός Αχιλλέας Μπεκατώρος, θα συνοδεύσει με τα "ινδιάνικα" αρπίσματά του και τις προσωπικές του δημιουργίες.

 

Η είσοδος θα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά λυμένα.

Σχετικές ειδήσεις
Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
23.01.2017 15:24
Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη φωνητική μουσική, Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή, διοργανώνει το Μέγαρο, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και χορωδιακών συνόλων από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς χώρους.
Ο Δημήτρης Kαλατζής live στο Κελάρι ATHENAEUM
24.11.2016 15:57
O πιανίστας Δημήτρης Kαλατζής παρουσιάζει ένα jazz αφιέρωμα στο Κελάρι ATHENAEUM το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.
Jacinta – Eleni – Juana: Ένα trio από τη Νέα Υόρκη στο Athenaeum Κελάρι
07.07.2016 11:06
Στις 13 Ιουλίου 2016 το τρίο Jacinta, Eleni, Juana θα εμφανιστεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στο ATHENAEUM Κελάρι, μαζί με τρεις εξαιρετικούς guests μουσικούς.
Ο Δημήτρης Καρράς και ο Φώτης Ανδρικόπουλος στο Ίλιον Plus
20.05.2016 14:29
Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.
Ο Δημήτρης Κ. Καρράς live στο Athenaeum Κελάρι
27.04.2016 11:13
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, ο Δημήτρης Κ. Καρράς θα βρίσκεται από τις 22:30 στο Athenaeum Κελάρι για να μοιραστεί τραγούδια δικά του και τραγουδοποιών που έχει ξεχωρίσει.