Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Βραδιά Ποίησης με τον Αλκιβιάδη Αλεξανδρή στο Χυτήριο

Βραδιά Ποίησης με τον Αλκιβιάδη Αλεξανδρή στο Χυτήριο

Την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, το Χυτήριο υποδέχεται την πανσέληνο με τον ποιητή Αλκιβιάδη Αλεξανδρή, ο οποίος παρουσιάζει αποσπάσματα του νέου του βιβλίου και απαγγέλει για τις «περίεργες μέρες» που διανύουμε.  Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο ποιητής απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους αισθάνονται ποιητές να μοιραστούν τις σκέψεις, τις λέξεις και τα συναισθήματα τους πάνω στη θεματική της βραδιάς.

 

Οι ενδιαφερόμενοι ποιητές μπορούν να στείλουν τη συμμετοχή τους, καθώς και ένα σύντομο δείγμα της δουλειάς τους στο e-mail: alkisalexandris@gmail.com.

 

Πληροφορίες και αποσπάσματα από το υλικό του Αλκιβιάδη Αλεξανδρή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του στο διαδίκτυο στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.facebook.com/alkiviadis.alexandris

 

Διοργάνωση και Επικοινωνία: ActionEsti.gr

Σχετικές ειδήσεις
Αυτή η νύχτα μένει - Θάνος Αλεξανδρής
23.02.2017 09:49
Από τις εκδόσεις Περίπλους κυκλοφορεί η επανέκδοση του βιβλίου, Αυτή η νύχτα μένει του Θάνου Αλεξανδρή.
Ο Ηδονιστής - Αλκιβιάδης Μαλλίδης
03.06.2016 11:47
Από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδης κυκλοφορεί η ποιητική συλλογή του Αλκιβιάδη Μαλλίδη, Ο Ηδονιστής.
Αφιέρωμα στον Αλέξη Πανσέληνο
07.04.2016 12:08
O Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Συναντήσεις με συγγραφείς» σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον Αλέξη Πανσέληνο την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ianos.
Η 11η Γιορτή Ποίησης –  Γιορτή των Ποιητών
21.03.2016 10:13
Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, διοργανώνουν εκδήλωση την «11η Γιορτή Ποίησης – Γιορτή των Ποιητών» της πόλης μας, για να τιμήσουμε τον Παγκόσμιο Εορτασμό που καθιέρωσε η UNESCO.
Βραδιά ποίησης και μουσικής αφιερωμένη στο έργο του Ελβετού ποιητή Philippe Jaccottet
17.03.2016 10:49
Οι Εκδόσεις Άγρα, η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα και το Ίδριμα Β. & Μ. Θεοχαράκη σας προσκαλούν σε μια βραδιά ποίησης και μουσικής αφιερωμένη στο έργο του Ελβετού ποιητή Philippe Jaccottet ,Το τετράδιο της χλόης την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016,στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη.