Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Απογυμνωμένα Χέρια: τρεις τέχνες διηγούνται ένα παραμύθι στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Απογυμνωμένα Χέρια: τρεις τέχνες διηγούνται ένα παραμύθι στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. & το ORFEUS Κέντρο Πολιτισμού και πράσινου τουρισμού παρουσιάζουν, την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, στο ΚΑΜ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου) στα Χανιά της Κρήτης, την σύμπραξη τέχνης Απογυμνωμένα χέρια. Τρεις τέχνες διηγούνται ένα παραμύθι.
 
 
Οι συντελεστές αναφέρουν: "... Το ταξίδι της ζωής , είναι τα πέντε παραμύθια για μικρούς και μεγάλους, που θα απαγγείλει η Μαρία Τζομπανάκη ,θα συνοδευτεί από την ζωγραφική της Αγλαΐας Περράκη και το πιάνο Moisès Fernades Via. Ό,τι γεννιέται πεθαίνει και ό,τι πεθαίνει αναγεννιέται. Ζωγραφική, μουσική και απαγγελία, συνυφασμένα αφηγούνται την ιστορία της ζωής και του θανάτου. Ένα, δυο,τρία πες μια ιστορία .Όλα ξεκίνησαν από την φράση ‘πες ένα παραμύθι για να πιστέψω…".


Ζωγραφική και κείμενα: Αγλαΐα Περράκη
Πιάνο: Moisès Fernández Via
Απαγγελία: Μαρία Τζομπανάκη
Εισαγωγή: Αγλαΐα Μιχελάκη


Με μουσική των Frederic Mompou,Lili Boulanger kai David Chaillou από το καινούργιο CD του Moisès Fernández Via με τίτλο ‘ Bare hands’.

Σχετικές ειδήσεις
Χασίς, του Ακύλλα Καραζήση στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες
07.11.2016 12:43
Ο Ακύλλας Καραζήσης παρουσιάζει στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες την παράσταση Χασίς.
Young Lear: τρεις τελευταίες παραστάσεις στο θήσειον, ένα θέατρο για τις τέχνες
26.10.2016 11:35
Η sold out παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών, Young Lear, ολοκληρώνει τις παραστάσεις της στο Θέατρο Θησείον αυτή την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Το Battlefield του Peter Brook στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
19.09.2016 15:42
Η Αττική Πολιτιστική Εταιρεία παρουσιάζει το έργο του Peter Brook, Battlefield, για τέσσερις μόνο παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.
Άδεια Πιάτα από την ομάδα Άρατος στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ευρωπού
19.08.2016 11:43
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. παρουσιάζουν την παράσταση «Άδεια Πιάτα» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα από την Ομάδα «Άρατος» στις 21 Αυγούστου 2016 στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ευρωπού του Δήμου Παιονίας Π.Ε. Κιλκίς
Tο ζήτημα της Φαλακρής τραγουδίστριας του Ευγένιου Ιονέσκο στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες
12.04.2016 11:48
Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός και το «Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες» εγκαινιάζουν «Το Δροσερό Βλέμμα» μια σειρά από εξέχουσες παραστάσεις δημιουργών νέων , άγνωστων στο ευρύ αθηναϊκό κοινό, που οι δουλειές τους προάγουν με ιδιαίτερο τρόπο την θεατρική εμπειρία.