Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδεία θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 στο Θέατρο Τεχνόπολις, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θέλει να ταξιδέψει το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι. Μας καλεί όλους λοιπόν σε ένα μεγάλο πάρτι, μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία γεμάτη ενέργεια, κέφι, χορό και διασκέδαση.

Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει ακομπλεξάριστα και με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, και αναδρομή στα νεανικά αλλά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματά της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να τη δουν από κοντά και να την ακούσουν! Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!

Πάνω στην σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Οι συναυλίες της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις της φωνής και των τραγουδιών της.