Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Το Belvedere Hotel φιλοξενεί τη Rarity Gallery

Το Belvedere Hotel φιλοξενεί τη Rarity Gallery

Το Belvedere Hotel παρουσιάζει μοναδικά έργα σύγχρονης τέχνης φιλοξενώντας τη Rarity Gallery.


Το εμβληματικό Belvedere Hotel, στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου, ενώνει τις δυνάμεις του με την υψηλών προδιαγραφών γκαλερί RARITY GALLERY και παρουσιάζουν στο χώρο του ξενοδοχείου ιδιαίτερα έργα σύγχρονης τέχνης διεθνών διακεκριμένων καλλιτεχνών.


Έχοντας ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στα εικαστικά δρώμενα του νησιού εδώ και 19 χρόνια, η RARITY GALLERY επιλέγει εκλεκτά γλυπτά και πίνακες φιλοτεχνημένους από αναγνωρισμένους αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες του εξωτερικού, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του παγκόσμιου art scene.


Φέτος, το Belvedere Hotel στη Μύκονο, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε σπάνια έργα τέχνης και πρωτότυπες τεχνικές στον pop-up χώρο της RARITY GALLERY που λειτουργεί στην είσοδο του ξενοδοχείου, από διακεκριμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Hunt Slonem, Carole Feuerman, Massimo Listri, Peter Anton, Hanneke Beaumont, Sean Henry, εμπλουτίζοντας την αισθητική εμπειρία που βιώνει ο κάθε επισκέπτης του.

Σχετικές ειδήσεις
Αφαίρεση, απόκρυψη & αποκάλυψη: έκθεση του Γιάννη Σπυρόπουλου και της Εοζέν Αγκοπιάν στο Radisson Blu Park hotel
19.10.2016 10:54
Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στις 20.00, η διεύθυνση του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel, Athens στα πλαίσια του αφιερώματος «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ» και με αφορμή τον εορτασμό των 40 ΧΡΟΝΩΝ από την ίδρυση του ξενοδοχείου, παρουσιάζει την έκθεση δύο μεγάλων καλλιτεχνών, του Γιάννη Σπυρόπουλου και της Εοζέν Αγκοπιάν.
Everything is Con-temporary: έκθεση του Nar στην Exit Gallery
25.05.2016 10:50
Η Exit Gallery από το Σάββατο 28 Μαϊου και για ένα μήνα θα φιλοξενεί τη νέα ατομική έκθεση του Nar, με τίτλο «Everything is Con-Temporary», σε επιμέλεια της Δώρας Βασιλάκου.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.
Συνομιλούσες γραφές: έκθεση των Θάνου Τσίγκου και Αχιλλέα Χρηστίδη στο Radisson Blu Park Hotel
11.11.2015 17:09
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στις 20.00, η διεύθυνση του ξενοδοχείου Radisson BLU PARK HOTEL, ATHENS στα πλαίσια του αφιερώματος «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ» παρουσιάζει την έκθεση δύο μεγάλων ζωγράφων, του Θάνου Τσίγκου και του Αχιλλέα Χρηστίδη.
Ου Τόποι: Έκθεση του Κωνσταντίνου Μίχαλου στην Underflow Record store and Art gallery
23.10.2015 16:11
Το Underflow Record Store and Art Gallery συνεχίζει το πρόγραμμα προσκλήσεων σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες με τον εικαστικό - ζωγράφο, Κωνσταντίνο Μίχαλο, εκθέτοντας από τις 31 Οκτωβρίου 2015 την ενότητα έργων του υπό τον τίτλο «ΟΥ ΤΟΠΟΙ».