Από την Παρασκευή 25 Ιουλίου, το θέατρο Αθηνά ανοίγει και πάλι την οροφή και τις πόρτες του και παρουσιάζει την κωμωδία των Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα!

Ο Βασίλης Θωμόπουλος με τη σκηνοθετική του μαεστρία κι ένα καστ ταλαντούχων κωμικών ηθοποιών, (Σπύρο Πούλη, Σπύρο Σπαντίδα, Πηνελόπη Πλάκα, Κώστα Αποστολάκη, Νίκη Λάμη, Ευτυχία Φαναριώτη και Ευτυχία Σιδέρη) μας μεταφέρει στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60 και μας τρελαίνει… στο γέλιο με την κωμωδία

Η υπόθεση

Αθήνα. Δεκαετία του ’60.
Ο Παύλος, ένας  καρδιοκατακτητής γυναικάς, βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος με τέσσερις γυναίκες που τον διεκδικούν.
Τη Ρενέ, μία ελαφρόμυαλη γοητευτική κοκέτα, την Κάρμεν, μία ζηλιάρα αυταρχική νεαρή, την Αννούσκα, μία αυστηρή παθιασμένη γυναίκα και τη Ντόρα, τη σχέση του γι’ αυτό το μήνα.
Ο Παύλος που δεν έχει αντιληφθεί πως έγινε όλο αυτό μπέρδεμα, προσπαθεί να ξεμπλέξει χωρίς να μάθει η μία για την άλλη. Σύμμαχοί του, ο πιστός γκέι υπηρέτης του, Ιούλιος και ο ντροπαλός ξάδερφος του, Βαγγέλης, ο οποίος έρχεται από το χωριό στην Αθήνα, προκειμένου να βρει μία καλή κοπέλα να παντρευτεί.
Τα μπερδέματα ξεκινάνε και ενώ ο Παύλος, που τρέμει στην ιδέα του γάμου, προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί, εκείνες αντιστέκονται και φαίνονται αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν, μέχρι τελικής πτώσεως. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σκηνικά: Ντίνος Πετράτος
Κοστούμια: Αλεξάνδρα Κατσαϊτη
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοϊδης

Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης):
Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Πηνελόπη Πλάκα, Κώστας Αποστολάκης, Νίκη Λάμη, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Σιδέρη