Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

After the Wave Festival στο An Club

After the Wave Festival στο An Club

Λίγες μέρες μετα τα καλοκαιρινά φεστιβάλ αλλά και τα κύματα της θάλασσας, και λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, metal και alternative μπάντες από την Αθήνα αλλά και οι σατιρικές μπάντες Sonata Antartika και Ανώριμοι μαζεύονται για το πρώτο After the Wave Festival που θα γίνει 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο AN CLUB στα Εξάρχεια.
 

Την Παρασκευή στις 5 Σεπτεμβρίου έχουμε τη μέταλ πλευρά του festival όπου θα εμφανιστούν live οι:

Sacred Valley Tales
Sink The Surface
Sensorium Abyss
Domination
Sonata Antartika
Anorimoi


Ενώ το Σάββατο στις 6 Σεπτεμβρίου θα δούμε τους πιο alternative μέταλ μουσικούς που έχει βγάλει η πόλη μας να μας παρουσιάζουν όλοι το δικο τους υλικό. Ανερχόμενα σχήματα που δεν εχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγάλα ονόματα του εξωτερικού. Οι μπάντες που θα ανέβουν στη σκηνή του Αn είναι :

Indigo Kid
Underjoyed
Bombing The Avenue
Project Zeroed
No Entry

Σχετικές ειδήσεις
Santacore Is Coming to Breakdown fest στο An Club!
22.12.2016 13:35
Το Santacore Is Coming to Breakdown επιστρέφει για πέμπτη χρονιά στο χώρο του An Club για ένα επετειακό λάιβ με παλιές και νέες μπάντες την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
1ο Athens Ska! Festival στο An Club
20.09.2016 15:56
Το πρώτο SKA Festival στην Ελλάδα είναι γεγονός! Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο ιστορικός χώρος του ΑΝ Club θα μεταμορφωθεί σε STUDIO ONE και η καρδιά της Αθήνας θα γεμίσει με ήχους Ska και 2Tone μέχρι Rocksteady και Reggae.
Saristra Festival 2016
29.06.2016 15:03
Το μεγάλο φεστιβάλ του Ιονίου Saristra Festival επιστρέφει στις 5, 6 και 7 Αυγούστου 2016 στο χωριό-«φάντασμα» παρουσιάζοντας σπουδαίους μουσικούς και μπάντες: Γιάννης Αγγελάκας, Monika, Παύλος Παυλίδης & Β-Movies, Planet of Zeus, She Past Away, Mechanimal, Victory Collapse, Bazooka, Tendts, Selofan, Gioumourtzina, Lumiere, Ice_Eyes.