Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Acoustic Sunset με τις Nalyssa Green και Δεσποινίς Τρίχρωμη στο Bios

Acoustic Sunset με τις Nalyssa Green και Δεσποινίς Τρίχρωμη στο Bios

Το BIOS παρουσιάζει μια σειρά από ακουστικά σετ στην ταράτσα του, την πιο ωραία ώρα των καλοκαιρινών ημερών, την ώρα που δύει ο ήλιος δηλαδή. Ένας διαφορετικός καλλιτέχνης κάθε φορά παρουσιάζει μία ζωντανή συναυλία  με φόντο το ηλιοβασίλεμα, όταν ο ουρανός γεμίζει υπέροχα χρώματα και τα φώτα της Ακρόπολης ανάβουν.


Την Πέμπτη 31 Ιουλίου, υποδεχόμαστε την Nalyssa Green και την Δεσποινίδα Τρίχρωμη για ένα λάιβ σετ ειδικά σχεδιασμένο για την ταράτσα του Bios.


Nalyssa Green

Η Nalyssa Green έχει εκδώσει δύο προσωπικούς δίσκους (Barock, 2010/self-released , The Seed, 2012/Inner Ear). Ο αριθμός των φορών που έχει ανέβει στη σκηνή είναι τριψήφιος, μιας και οι συναυλίες είναι από τις αγαπημένες τις ασχολίες. Την ενδιαφέρουν έννοιες όπως αλήθεια, ομορφιά, μαγεία, αυθορμητισμός και αισθαντικότητα και αυτές προσπαθεί να αποτυπώσει ηχητικά. Τελευταία φτιάχνει νέα τραγούδια και ένα δείγμα τους θα παρουσιάσει στην ταράτσα του bios.

https://www.facebook.com/pages/Nalyssa-Green/147173372001731
http://www.nalyssagreen.com/


Δεσποινίς Τρίχρωμη

Η Δεσποινίς Τρίχρωμη τραγουδάει με  μπάντες στην Αθήνα εδώ και κάποιο καιρό. Πρόσφατα, έβγαλε στο internet το μουσικό album Πού πάνε τα μπαλόνια; το οποίο είναι εμπνευσμένο από το μικρό βιβλίο της ίδιας, Εφτά ερωτήσεις και μία, το οποίο (το δεύτερο) έχει βγει και αυτό κάπου εκεί έξω με σκοπό να συναντήσει το πρώτο. Και τα δύο μαζί ίσως κάτι τρίτο. Πιθανότατα.

www.facebook.com/trichromi  
despoinistrixromi.bandcamp.com 

Σχετικές ειδήσεις
Η Nalyssa Green στο Skrow Theater
17.01.2017 16:38
Αυτό το μήνα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, η σκηνή του Skrow θα φιλοξενήσει την Nalyssa Green και την μπάντα της.
Angélique Ionatos Trio live στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου
15.06.2016 12:27
Το Γαλλικό Ινστιτούτο μας προσκαλεί στην ταράτσα του σε μία συναυλια με το Angélique Ionatos Trio.
Ο Κωστής Μαραβέγιας για τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου
13.06.2016 13:41
Tα εισιτήρια για τις δύο πρώτες συναυλίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει και τρίτη συναυλία, την Κυριακή 26 Ιουνίου!
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
George Gaudy and SUN στο Acoustic room του Bios
04.03.2016 12:55
O George Gaudy αναλαμβάνει το Acoustic Room για μία και μοναδική φορά την Τετάρτη 9 Μαρτίου.