Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Προσηλιωτών Ιωαννίνων παραμένει πιστός στο ραντεβού του με την 7η Τέχνη. Μετά από 3 χρόνια συνεργασίας με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας φέτος εγκαινιάζει μια δυναμική συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Φέτος το ταξίδι του κινηματογράφου ξεκινάει από το Προσήλιο όπου θα συνοδευτεί από τη διεθνώς βραβευμένη παράσταση παντομίμας «Παιχνίδια της ζωής» με το Γιώργο Φλώρο. Στις 2 Αυγούστου η παραδοσιακή Πλατεία του Προσηλίου μετατρέπεται σε θερινό σινεμά. Η εκδήλωση (όπως όλες τις χρονιές και φέτος με ελεύθερη είσοδο) ξεκινάει στις 20:30 με τη παράσταση παντομίμας και θα ακολουθήσουν προβολές 6 βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους μέχρι τις 23:30 περίπου.

Την παρούσα χρονιά όμως το ταξίδι έχει και συνέχεια! Ο Σύλλογος Προσηλιωτών υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων θα ταξιδέψει τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ στο Παλαιοχώρι-Συρράκου αλλά και στο μοναδικό Γεφύρι της Πλάκας!

Next station…Prosilio λοιπόν, στις 2 Αυγούστου.