Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

No cover gig από τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Νομισματικό Μουσείο

No cover gig από τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Νομισματικό Μουσείο

O Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών, αυτή τη φορά με μια ιδιαίτερη παράσταση αφιερωμένη αποκλειστικά στα τραγούδια της δισκογραφίας του.


Με μοναδικές διασκευές όσες έχει δισκογραφήσει κατά καιρούς (και είναι λιγοστές) ο Γιώργης και τρεις εξαιρετικοί μουσικοί θα διανύσουν μέσα σε μιάμιση ώρα τη διαδρομή των 15 χρόνων της δισκογραφίας του τραγουδοποιού που μετράει πλέον πέντε άλμπουμ στην ελληνική και δύο στην ισπανική αγορά.

 

Μελωδίες από τους "Γιαπωνέζικους κήπους", το "Η αγάπη είναι ένα πορτοκάλι", το "Μην αλλάξεις ποτέ", το "Flaneur", το "Barcelonauta", το "Δες το κι αλλιώς" και άλλες δισκογραφικές δουλειές του, καθώς και τη ραδιοφωνική "Φάβα" που δεν κυκλοφόρησε σε άλμπουμ, παρά μόνο στα ερτζιανά και δωρεάν στο ίντερνετ.


Σ' έναν από τους πιο όμορφους και δροσερούς κήπους της πόλης -μια όαση στην καρδιά της Αθήνας- κοντά στο Σύνταγμα, ο Γιώργης Χριστοδούλου με τη  ζεστή φωνή και τη μοναδική ευαισθησία και κομψότητα που διακρίνει τις ερμηνείες του, θα τραγουδήσει για μιάμιση ώρα τα... "δικά του" τραγούδια, αυτά που τον τοποθετούν ως μια μοναδική περίπτωση σε μια ξεχωριστή θέση μέσα στο φάσμα των σύγχρονων ελλήνων τραγουδοποιών.


Μαζί του, τρεις εξαιρετικοί νέοι μουσικοί, ο Παναγιώτης Αθάνατος στην κιθάρα, ο Αντώνης Αρβανίτης στο κοντραμπάσο και ο Σεραφείμ Μπέλλος στα τύμπανα.

Σχετικές ειδήσεις
Αυγουστιάτικη καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο café του Νομισματικού Μουσείου
04.08.2016 15:42
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στον αγαπημένο του κήπο, στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών για μια αυγουστιάτικη "Καντάδα".
Attic à Paris με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Φεστιβάλ Αθηνών
31.05.2016 15:29
​Ο Γιώργος Χριστοδούλου παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο Attic à Paris.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.
Brasileiro με τη Μιράντα Βερούλη και το κουαρτέτο της στο Νομισματικό Μουσείο
02.02.2016 10:05
Το Νομισματικό Μουσείο μας προσκαλεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 σε μία βραδιά Brasileiro με τη Μιράντα Βερούλη και τους μουσικούς της.
Καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
10.11.2015 14:45
Ο Γιώργης Χριστοδούλου, έρχεται για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, με μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.