O Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών, αυτή τη φορά με μια ιδιαίτερη παράσταση αφιερωμένη αποκλειστικά στα τραγούδια της δισκογραφίας του.

Με μοναδικές διασκευές όσες έχει δισκογραφήσει κατά καιρούς (και είναι λιγοστές) ο Γιώργης και τρεις εξαιρετικοί μουσικοί θα διανύσουν μέσα σε μιάμιση ώρα τη διαδρομή των 15 χρόνων της δισκογραφίας του τραγουδοποιού που μετράει πλέον πέντε άλμπουμ στην ελληνική και δύο στην ισπανική αγορά.

Μελωδίες από τους “Γιαπωνέζικους κήπους”, το “Η αγάπη είναι ένα πορτοκάλι”, το “Μην αλλάξεις ποτέ”, το “Flaneur”, το “Barcelonauta”, το “Δες το κι αλλιώς” και άλλες δισκογραφικές δουλειές του, καθώς και τη ραδιοφωνική “Φάβα” που δεν κυκλοφόρησε σε άλμπουμ, παρά μόνο στα ερτζιανά και δωρεάν στο ίντερνετ.

Σ’ έναν από τους πιο όμορφους και δροσερούς κήπους της πόλης -μια όαση στην καρδιά της Αθήνας- κοντά στο Σύνταγμα, ο Γιώργης Χριστοδούλου με τη  ζεστή φωνή και τη μοναδική ευαισθησία και κομψότητα που διακρίνει τις ερμηνείες του, θα τραγουδήσει για μιάμιση ώρα τα… “δικά του” τραγούδια, αυτά που τον τοποθετούν ως μια μοναδική περίπτωση σε μια ξεχωριστή θέση μέσα στο φάσμα των σύγχρονων ελλήνων τραγουδοποιών.

Μαζί του, τρεις εξαιρετικοί νέοι μουσικοί, ο Παναγιώτης Αθάνατος στην κιθάρα, ο Αντώνης Αρβανίτης στο κοντραμπάσο και ο Σεραφείμ Μπέλλος στα τύμπανα.