Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

No cover gig από τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Νομισματικό Μουσείο

No cover gig από τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Νομισματικό Μουσείο

O Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών, αυτή τη φορά με μια ιδιαίτερη παράσταση αφιερωμένη αποκλειστικά στα τραγούδια της δισκογραφίας του.


Με μοναδικές διασκευές όσες έχει δισκογραφήσει κατά καιρούς (και είναι λιγοστές) ο Γιώργης και τρεις εξαιρετικοί μουσικοί θα διανύσουν μέσα σε μιάμιση ώρα τη διαδρομή των 15 χρόνων της δισκογραφίας του τραγουδοποιού που μετράει πλέον πέντε άλμπουμ στην ελληνική και δύο στην ισπανική αγορά.

 

Μελωδίες από τους "Γιαπωνέζικους κήπους", το "Η αγάπη είναι ένα πορτοκάλι", το "Μην αλλάξεις ποτέ", το "Flaneur", το "Barcelonauta", το "Δες το κι αλλιώς" και άλλες δισκογραφικές δουλειές του, καθώς και τη ραδιοφωνική "Φάβα" που δεν κυκλοφόρησε σε άλμπουμ, παρά μόνο στα ερτζιανά και δωρεάν στο ίντερνετ.


Σ' έναν από τους πιο όμορφους και δροσερούς κήπους της πόλης -μια όαση στην καρδιά της Αθήνας- κοντά στο Σύνταγμα, ο Γιώργης Χριστοδούλου με τη  ζεστή φωνή και τη μοναδική ευαισθησία και κομψότητα που διακρίνει τις ερμηνείες του, θα τραγουδήσει για μιάμιση ώρα τα... "δικά του" τραγούδια, αυτά που τον τοποθετούν ως μια μοναδική περίπτωση σε μια ξεχωριστή θέση μέσα στο φάσμα των σύγχρονων ελλήνων τραγουδοποιών.


Μαζί του, τρεις εξαιρετικοί νέοι μουσικοί, ο Παναγιώτης Αθάνατος στην κιθάρα, ο Αντώνης Αρβανίτης στο κοντραμπάσο και ο Σεραφείμ Μπέλλος στα τύμπανα.

Σχετικές ειδήσεις
Καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Τρένο στο Ρουφ
23.01.2017 17:22
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει με την «Καντάδα», τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου στο Mουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει τον
13.01.2017 14:28
O Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου - CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι». Θα μας ταξιδέψει με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ου αιώνα.
Ο Αττίκ στο Παρίσι, με τον Γιώργο Χριστοδούλου στο θέατρο Άλφα
29.11.2016 10:52
Το Θέατρο Άλφα/Ιδέα και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου – CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι».
Αυγουστιάτικη καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο café του Νομισματικού Μουσείου
04.08.2016 15:42
Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στον αγαπημένο του κήπο, στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών για μια αυγουστιάτικη "Καντάδα".
Attic à Paris με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Φεστιβάλ Αθηνών
31.05.2016 15:29
​Ο Γιώργος Χριστοδούλου παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο Attic à Paris.