Από την Τετάρτη, 30 Ιουλίου έως και την Κυριακή, 3 Αυγούστου, ο πιο δημοφιλής μουσικός θεσμός του καλοκαιριού μας περιμένει στο Νεστόριο Καστοριάς!

Δείτε το πρόγραμμα του 36ου River Party κι επιλέξτε πώς θέλετε να διασκεδάσετε! Είτε αγοράζετε πενθήμερο εισιτήριο (κι εξασφαλίζετε κατασκηνωτικό δικαίωμα) είτε επιλέγετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και αγοράζετε ημερήσια εισιτήρια!

Το σίγουρο είναι ότι από τις 30 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου τα μεγαλύτερα αλλά και ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής
δίνουν το παρών στο Νεστόριο Καστοριάς και σας περιμένουν… για την απόλυτη… μουσική εμπειρία διακοπών, που δεν πρέπει να χάσετε!

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 36ου RIVER PARTY:

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ: τιμή εισιτηρίου 12, 00 €

19.45 //  GEMINI ACT: η εκρηκτική μπάντα που θα μας απογειώσει με το μοναδικό τους στυλ!

21.00 //  BURGER PROJECT: Swing, Rock ‘n’ Roll, Reggae Ska, τσιφτετέλια και techno anarchy μπλέκονται περίτεχνα σε ένα live με φαντασμαγορικές μουσικές και…. αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις!

22.45 // ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ: ένα απρόβλεπτο ακουστικό live και μία από τις πιο επιτυχημένες μουσικές  παραστάσεις
της χρονιάς!

01.00 // ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: μία απρόβλεπτη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια αλλά κυρίως… με ο,τι φέρει η στιγμή!

ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ: τιμή εισιτηρίου 12,00 €

19.45 // V.I.C. (Villagers of Ioannina City): μία από τις πιο ανερχόμενες εγχώριες live μπάντες με εκρηκτικό μίγμα μουσικής (stoner rock, παραδοσιακή μουσική, ηπειρώτικο πολυφωνικό τραγούδι και ψυχεδέλεια)

21.00 // GADJO DILO: οι “τρελοί μπαλαμοί” ανακαλύπτουν μέσα στο πολύχρωμο σύμπαν της gypsy jazz τις μνήμες και τα αρώματα του τόπου μας και αναβιώνουν μία άλλη εποχή, χαρίζοντας ενέργεια, ζωντάνια και «ζεστά χαμόγελα».

22.30 // LOCOMONDO: ένα άκρως ξεσηκωτικό live με rap, ska, reggae, hip-hop αλλά και βραζιλιάνικα τραγούδια στον ρυθμό του “Samba Hellas” και του “Θέλει samba”!

00.45 // KOZA MOSTRA: Ska, Balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου παντρεύονται δημιουργικά σε ένα υπέροχο live!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1Η  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: τιμή εισιτηρίου 15,00 €

19.45 // ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ: σπαρταριστό stand -up comedy για τους άντρες, τις γυναίκες, το σεξ και τη ζωή μας!

20.30 // LOS DOS OMAS: ένα δυναμικό live γεμάτο θετική ενέργεια, με συνθέσεις δικές τους, εμπνευσμένες από reggae, ska, swing, funk, rock, world music, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια!

21.15 // PENNY & THE SWINGIN’ CATS: H μπάντα που είναι άμεσα συνυφασμένη με «jazz γούστα» και αστραφτερά live, αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει σε δεκαετίες περασμένες, τότε που το swing, η jazz και το rockabilly, κυριαρχούσαν στις πίστες!

22.15 //  ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ: τραγούδια από τα πρώτα του βήματα μέχρι τις ιστορίες της Λόλας, αλλά και τραγούδια και μελωδίες από κάθε γωνία του πλανήτη, πάντα με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο!

00.30 // ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: ένα μελωδικό ταξίδι που χάρη στη μοναδική της φωνή, το πάθος που τη διακρίνει και τη σκηνική της παρουσία, παρασέρνει τους πάντες, on και off stage, ώστε να γίνουν μία φωνή, μία μεγάλη παρέα!

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: τιμή εισιτηρίου 15, 00 €

19.45 // ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: stand up comedy με… σπαρταριστές οδηγίες κρίσης!

20.30 // ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:  μοναδικές ερμηνείες, αγαπημένες μελωδίες και υπέροχοι αυτοσχεδιασμοί σε ένα live που θα θυμόσαστε για πολύ καιρό!

22.15 // ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: με όχημα την κοινή αισθητική, οι τρεις καλλιτέχνες ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο!

00.30 // ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ & ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ: μία συνάντηση φίλων σε ένα πρόγραμμα πολυ-συλλεκτικό, με αγαπημένους ήχους και αξέχαστους στίχους. Μαζί τους η Γεωργία Νταγάκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: τιμή εισιτηρίου 12, 00 €

19.45 // ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ: μία πολύ ιδιαίτερη live performance, με ένα ολοκληρωμένο μουσικό σύνολο από φωνές και ήχους που παράγονται και ηχογραφούνται από την ίδια επί σκηνής σε πραγματικό χρόνο.

20.45 // MELISSES: το δημοφιλές συγκρότημα που αντλεί την ουσία της μουσικής… στην ποικιλία. Γιατί τους αρέσει και τους εμπνέει…. να παίζουν πολλά και… διαφορετικά!

22.30 // STAVENTO: το δημοφιλές συγκρότημα της ελληνικής hip hop, RnB σκηνής υπόσχεται να σας χαρίσει ένα live με πολλή μουσική, χορό και… χορό!

00.30 // ***** ALL STAR 90s PARTY: οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες-έκπληξη εκείνης της δεκαετίας, εμφανίζονται live στη σκηνή του river party κι ερμηνεύουν -ειδικά για εσάς-όλα τα τραγούδια που έχουμε τόσο αγαπήσει!

ΑΚΟΜΗ…. 10 youth stage acts+5 dance stage acts+extreme sports + παράλληλες εκδηλώσεις

To “Youth Stage”, o μουσικός διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός, θα δώσει και φέτος το βήμα στη νέα γενιά, φιλοξενώντας τα 10 πιο φρέσκα και νεανικά συγκροτήματα που εσείς επιλέξατε: κάθε ημέρα, στις 18.00, δύο νεανικές μπάντες, ανεβαίνουν -για πρώτη χρονιά- στην κεντρική σκηνή, ανοίγοντας δυναμικά το πρόγραμμα του 36ου River Party, το οποίο και «κλείνει» με ξέφρενα dj sets μέχρι τα ξημερώματα.

Παράλληλες εκδηλώσεις προγραμματίζονται και για φέτος, ενώ τα extreme sports παρέχονται και φέτος δωρεάν, δίνοντας την ευκαιρία για μοναδικές εμπειρίες… όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και τις μέρες του Φεστιβάλ. Και μην ξεχνάτε ότι το Νεστόριο αποτελεί το ιδανικότερο σημείο εκκίνησης για εξορμήσεις στις -μοναδικής ομορφιάς- γύρω περιοχές (Γράμμος, Λίμνες Γκιστόβα και Αρένες, οικισμός Αγία Άννα, χωριά Άνω- Κάτω Νεστόριο, Κοτύλη, Κυψέλη, Πτελέα).

Εξασφαλίστε θέση… για τις καλύτερες διακοπές αυτού του καλοκαιριού, μόνο με 40,00 €!

Η επιτυχία των τελευταίων River Party –περισσότεροι από 50 χιλιάδες επισκέπτες, διάκριση ως ένα από τα 12 σημαντικότερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ του “Europe Festival Awards”- ανεβάζει τον πήχη ψηλά: έχοντας προσαρμοστεί στις ανάγκες των κατασκηνωτών, το 36ο River Party θα είναι καλύτερο από ποτέ, εξασφαλίζοντας μειωμένες τιμές (τόσο στο εισιτήριο εισόδου όσο και στον τιμοκατάλογο εστιατορίου), περιορισμό στον αριθμό των κατασκηνωτών για καλύτερη εξυπηρέτηση και αναβαθμισμένες παρεχόμενες υπηρεσίες.  

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, έχουμε σίγουρα ένα λόγο… να χαμογελάμε: 36ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ που μας βγάζει τον καλύτερο, πιο χαλαρό, χαρούμενο και αισιόδοξο εαυτό μας! Μη χάνετε, λοιπόν, χρόνο και αναζητήστε τα πενθήμερα εισιτήρια στο livetickets.gr ή στο πλησιέστερο κατάστημα public ή στα εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου, Τ.: 210-7234567)!

Και μην ξεχνάτε… για τις μετακινήσεις σας έχει αναλάβει η AXOS TRAVEL. Μπείτε στο http://www.axos-travel.gr/axos-travel/. Ενημερωθείτε για τις οργανωμένες εκδρομές και εξασφαλίστε τη μετακίνησή σας στις καλύτερες τιμές!

Οι Πύλες του River Party θα ανοίξουν και θα σας περιμένουν από το Σάββατο, 26 Ιουλίου.

Να είστε εκεί!