Η Εleni Marneri galerie παρουσιάζει την έκθεση σύγχρονου κοσμήματος “Wreckage Adrift” της ελληνοαυστραλής εικαστικού Danae Natsis.

«Τα έργα σχεδιάστηκαν μετά από μια περίοδο ταξιδιών σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και την Ελλάδα: κάνοντας πειραματισμούς με το σχήμα, το υλικό, τη διαδικασία  και το χρώμα αφήνω τα θέματα (νησιά, μύθους, μουσεία και αναμνήσεις) να  εξελιχθούν και να δημιουργήσουν αντικείμενα εμπλουτισμένα με νοήματα, υποσυνείδητες ιδέες και σκέψεις. Τα έργα είναι αποτέλεσμα τυχαίας δημιουργίας  και έκφρασης, επηρεασμένα από την ελληνική μου καταγωγή και τις επιδράσεις του χρόνου και της φθοράς πάνω στα αντικείμενα.

Αυθόρμητα σχέδια μετατράπηκαν σε ακτές των ελληνικών νησιών και σε υφές  εμπνευσμένες από αρχαία βυθισμένα αντικείμενα. Οι γραμμές  αναφέρονται σαν  διαδρομές: αρχαίες  μυθολογικές  αναζητήσεις, ταξίδια των ναυτικών πλοίων  που βρίσκονται ναυαγισμένα κάτω από τα κύματα και  τις προσωπικές μου περιπλανήσεις (γεωγραφικές, εννοιολογικές  και χρονικές).    

Δίνω την ελευθερία στα αντικείμενα να εξελιχθούν φυσικά και αυθόρμητα όπως ένα ναυάγιο  μετατρέπεται από τυχαίο γεγονός σε ένα σύνολο από φόρμες, γραμμές και έννοιες.»