Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μάρω Μαρκέλλου και Γιώργος Ρους: live καλοκαιρινής νυχτός στο Χυτήριο

Μάρω Μαρκέλλου και Γιώργος Ρους: live καλοκαιρινής νυχτός στο Χυτήριο

Η Μάρω Μαρκέλλου και ο Γιώργος Ρους μας προσκαλούν σε ένα live καλοκαιρινής νυχτός στον Πολυχώρο Χυτήριο το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014.


Αν η Μάρω Μαρκέλλου ήταν νεράιδα και ο Γιώργος Ρους ξωτικό τότε θα υπήρχαν δυο δυνατότητες εξέλιξης της ιστορίας: ή η νεράιδα θα μεταμόρφωνε τον Ρους σε ξωτικό, ή ο Ρους ως ξωτικό-παραμυθάς θα αφηγούνταν την ιστορία μιας νεράιδας.


Και στις δύο περιπτώσεις, στο παραμύθι των δύο μαγεμένων, θα υπήρχε μουσική υπόκρουση. Έτσι, μια φορά κι έναν καιρό, μια σαββατιάτικη καλοκαιρινή νύχτα -για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι-, Μαρκέλλου και Ρους, αποφασίζουν να συναντηθούν στον όμορφο κήπο του Χυτηρίου για μια live μουσική αντιπαράθεση της μυθοπλασίας του καθενός.


Η πρώτη με ασυγκράτητη παιδικότητα αλλά και μεγάλη όρεξη να μιλήσει για τον έρωτα, στήνει τραγούδια-ιστορίες και τα ερμηνεύει με χιούμορ. Ο δεύτερος ως “άνθρωπος-ορχήστρα” αναμειγνύει σε κάθε του τραγούδι ήρωες και πάθη. Κι αυτός ο κοινός άξονας τους φέρνει ακόμη πιο κοντά. Είτε μιλάμε για νεράιδες και ξώτικα, είτε μιλάμε για τη Μάρω και τον Γιώργο, το ραντεβού είναι το ίδιο: στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 19/7.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μάρω Μαρκέλλου live στην Σφίγγα με special guests
27.12.2016 13:27
Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου ο Πάνος Μουζουράκης και η Μιρέλα Πάχου θα βρίσκονται παρέα με τη Μάρω Μαρκέλλου στη Σφίγγα σε ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα, με πολύ χιούμορ, πολύ τραγούδι και πρόζα.
Ο Γιώργος Δημητριάδης και οι Μικροί Ήρωες στο Kremlino
21.12.2016 10:16
Ο Γιώργος Δημητριάδης με τους Μικρούς του Ήρωες έρχονται στην σκηνή του Κρεμλίνου και καλωσορίζει την καινούρια χρονιά με δύο μοναδικά live.
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου & Γιώργος Τοσικιάν live στον Ιανό
11.10.2016 10:45
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν εμφανίζονται για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ιανού.
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στην Αίγινα
19.08.2016 17:25
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής παρουσιάζουν την Κιβωτό το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
15.03.2016 15:07
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής.