Η Μάρω Μαρκέλλου και ο Γιώργος Ρους μας προσκαλούν σε ένα live καλοκαιρινής νυχτός στον Πολυχώρο Χυτήριο το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014.

Αν η Μάρω Μαρκέλλου ήταν νεράιδα και ο Γιώργος Ρους ξωτικό τότε θα υπήρχαν δυο δυνατότητες εξέλιξης της ιστορίας: ή η νεράιδα θα μεταμόρφωνε τον Ρους σε ξωτικό, ή ο Ρους ως ξωτικό-παραμυθάς θα αφηγούνταν την ιστορία μιας νεράιδας.

Και στις δύο περιπτώσεις, στο παραμύθι των δύο μαγεμένων, θα υπήρχε μουσική υπόκρουση. Έτσι, μια φορά κι έναν καιρό, μια σαββατιάτικη καλοκαιρινή νύχτα -για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι-, Μαρκέλλου και Ρους, αποφασίζουν να συναντηθούν στον όμορφο κήπο του Χυτηρίου για μια live μουσική αντιπαράθεση της μυθοπλασίας του καθενός.

Η πρώτη με ασυγκράτητη παιδικότητα αλλά και μεγάλη όρεξη να μιλήσει για τον έρωτα, στήνει τραγούδια-ιστορίες και τα ερμηνεύει με χιούμορ. Ο δεύτερος ως “άνθρωπος-ορχήστρα” αναμειγνύει σε κάθε του τραγούδι ήρωες και πάθη. Κι αυτός ο κοινός άξονας τους φέρνει ακόμη πιο κοντά. Είτε μιλάμε για νεράιδες και ξώτικα, είτε μιλάμε για τη Μάρω και τον Γιώργο, το ραντεβού είναι το ίδιο: στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 19/7.