Στις 21 Ιουλίου, στον Κήπο του Μεγάρου, οι ΜΕΛΙSSES βουίζουν μελωδικά αποκλειστικά για τους συνδρομητές του ΟΤΕ, σε μια μουσική βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση.

Το αγαπημένο συγκρότημα των νέων θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή συναυλία σε ειδική τιμή, χάρη στη χορηγία του ΟΤΕ. Αρκεί η επίδειξη και μόνο του λογαριασμού ΟΤΕ και έως και 4 εισιτήρια θα γίνουν δικά σας με έκπτωση 50%, δηλαδή 5 ευρώ το εισιτήριο.
 

Οι ΜΕΛΙSSES γράφουν μόνοι τους τα τραγούδια τους –μουσική και στίχους–, σκηνοθετούν τα video clips τους, έχουν κάνει τρεις επιτυχημένους δίσκους, με περισσότερα από 50.000.000 views στο youtube (το «Έλεγες» σε δική τους σκηνοθεσία, είχε τη μεγαλύτερη θεαματικότητα στο youtube, το 2013, με πάνω από 9.000.000 views).

Πρόσφατα ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την GREENPEACE στο πρότζεκτ http://savethebees.gr, που θα συνεχιστεί για όλο το χρόνο με πολλές δράσεις.
 

Καλεσμένος του συγκροτήματος είναι ο Θανάσης Βασιλόπουλος με το κλαρίνο του.
 
 
Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι MEΛΙSSES, αποτελείται από 5 νέους μουσικούς, με έντονη κοινωνική ευαισθησία αλλά και αρκετά κεφάτη διάθεση. Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Κρυφά» κυκλοφόρησε digital το 2009 και οπτικοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, κεντρίζοντας αμέσως το ενδιαφέρον του κόσμου. Το Μάρτιο του 2009 κυκλοφόρησαν την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο Μυστικό, που εκτός από το «Κρυφά» περιλαμβάνει άλλα 11 τραγούδια, όλα σε μουσική και στίχους του συγκροτήματος. Στα βραβεία MAD να κερδίζουν το βραβείο «Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη» και «Καλύτερης Σκηνοθεσίας» για το κλιπ «Κρυφά».

Tον Οκτώβριο του 2010 οι ΜΕΛΙSSES «ξανατσιμπάνε» με το νέο τους hit single «Επικίνδυνα φιλιά», που μέσα σε ένα μήνα μπαίνει στο TOP 20 του επίσημου ραδιοφωνικού chart.

Το 2011 παρουσιάζουν το πρώτο τους αγγλόφωνο τραγούδι «Lonely Heart» και για πρώτη φορά σκηνοθετούν και το βίντεο κλιπ. Το καλοκαίρι ξεκινά με τις πιο καλές προοπτικές, μιας και οι MEΛΙSSES συνεργάζονται με την Ήβη Αδάμου και ηχογραφούν μαζί το νέο τραγούδι «Κράτα τα μάτια σου κλειστά», που κάνει αμέσως μεγάλη επιτυχία. Τον Οκτώβριο του 2011 κυκλοφορεί το δεύτερο και διαφορετικό άλμπουμ του συγκροτήματος Άκου, που γίνεται αμέσως «χρυσό». Άλλες τρεις επιτυχίες ξεπηδούν μέσα απ’ αυτό μέχρι το καλοκαίρι του 2012: το συναισθηματικό «Ό,τι άφηνες μισό», το παιχνιδιάρικο «Πίκι πίκι» και το 80’s «More than that».

Κερδίζουν άλλο ένα βραβείο MAD, αυτό του καλύτερου ροκ βίντεο κλιπ, ενώ έχουν ακόμα τρεις πολύ σημαντικές υποψηφιότητες. Επίσης για τρίτη φορά κονταροχτυπιούνται στον τελικό για το BEST GREEK ACT των διεθνών βραβείων του ΜTV. Επίσης κυκλοφορούν δύο ολοκαίνουργια singles: τo «Όπως εγώ» με τους Goin’ Τhrough και το «Σε θυμάμαι».

Το 2013 έρχεται και βρίσκει το γκρουπ στο top 20 των ραδιοφώνων και με τα δύο παραπάνω τραγούδια. Στα μέσα του Μάρτη οι ΜΕΛΙSSES δείχνουν το κεντρί τους ξανά. Το «Έλεγες» σπάει όλα τα ρεκόρ στο youtube και γίνεται το Νο 1 βίντεο σε χτυπήματα και το Νο 3 τραγούδι στα ραδιόφωνα της χώρας. Λίγο αργότερα κάνουν άλλη μία επιτυχία: τη «Μόνη επιλογή». Τους μήνες που ακολουθούν το κομμάτι σκαρφαλώνει στο Νο 1 των ραδιοφώνων και το κλιπ μέσα σε μια βδομάδα ξεπερνά τα 1.000.000 views. Πολύ γρήγορα κυκλοφορεί και το ομότιτλο cd. Είναι το τρίτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βίντεο για το «Έλεγες» και τη «Μόνη επιλογή» έχει σκηνοθετήσει το ίδιο το συγκρότημα και αποτελούν το ένα συνέχεια του άλλου.

Αυτή την περίοδο έχουν προγραμματίσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι ΜΕΛΙSSES είναι οι: Χρήστος Μάστορας (φωνή), Θάνος Λάιτσας (κιθάρες), Ιάκωβος Σαμψάκης (ντραμς), Κώστας Μαυρογέννης (μπάσο), Παντελής Κυραμαργιός (πλήκτρα)

* Η συναυλία του συγκροτήματος MEΛISSES μεταφέρεται τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.

Η προγραμματισμένη για απόψε (15/7) συναυλία του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES στον Κήπο του Μεγάρου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω δυσμενών καιρικών προβλέψεων και μεταφέρεται τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00.