Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

«Τhe Love Attack»: Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Erocksny στη γκαλερί Φουάρ

«Τhe Love Attack»: Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Erocksny στη γκαλερί Φουάρ

Η Γκαλερί Φουάρ παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Erocksny, με τίτλο, «Τhe Love Attack», από 10 Ιουλίου 2014.

 

Η Έλενα Καρυγιάννη aka “EROCKSNY” είναι Ελληνοαμερικανίδα εικαστικός, γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη.

 

Γεμάτη πάθος και αυθορμητισμό, άφησε τη χώρα της με σκοπό να ακολουθήσει το όνειρό της. Να έρθει στην Ελλάδα και να προωθήσει το μήνυμα της αγάπης μέσα από την τελευταία της δουλειά, που έχει λανσαριστεί με τον τίτλο “Αγάπη”. Κομμάτι αυτού του project παρουσιάζει στην γκαλερί του ΦΟΥΑΡ.


Το μήνυμα της αγάπης, τo βλέπουμε σε καμβάδες, σε τοίχους, σε ρούχα, αντικείμενα και όπου αλλού μπορούν να φτάσουν τα χέρια της Έλενας γιατί η “Αγάπη” είναι παντού!Ο “Mr Love” και τα σύμβολα του project ¨Αγάπη” βρίσκονται ήδη σε όλες τις γωνιές της Αθήνας, ζωγραφισμένα πάνω σε πέτρες και posters. Είναι τα ιερογλυφικά σύμβολα του δικού της κόσμου.
Αποτυπώνουν αυτά που εκείνη βλέπει, αισθάνεται και σκέφτεται σαν να είναι ένα ημερολόγιο από την καθημερινότητά της.
Είναι η δική της γραφή που συμβολίζει τη ζωή της, την ενέργειά της, την ψυχή της και το πιο βασικό όλων την ΑΓΑΠΗ!Στόχος της είναι, η αληθινή επικοινωνία με τους ανθρώπους διαδίδοντας θετικά μηνύματα αγάπης και ελπίδας με στόχο να τους εμπνεύσει να τους κάνει να χαμογελούν και να τους θυμίσει ότι όλα μπορούν να συμβούν γιατί LOVE IS MAGIC!

Σχετικές ειδήσεις
Ignoramus, έκθεση του Helmut Stallaerts στη γκαλερί Bernier/Eliades
12.01.2017 11:25
Η γκαλερί Bernier/Eliades παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Βέλγου καλλιτέχνη Helmut Stallaerts, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, 20:00-22:00. Ο καλλιτέχνης εκθέτει πρώτη φορά στη γκαλερί και θα παραβρίσκεται στα εγκαίνια.
«somniatus ero»: έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Γκούμα στη γκαλερί Ευριπίδη
15.09.2016 15:29
Η Γκαλερί Ευριπίδη με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του νέου και ταλαντούχου καλλιτέχνη Βασίλη Γκούμα με τίτλο «somniatus ero» την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ.
ATM (…songs, about love and death): έκθεση του Γιώργου Σαπουντζή στη γκαλερί Ελένη Κορωναίου
23.05.2016 10:24
Η γκαλερί Ελένη Κορωναίου παρουσιάζει τη νέα δουλειά του Γιώργου Σαπουντζή στη δεύτερη ατομική του έκθεση στην γκαλερί, με τίτλο «ATM (…songs, about love and death.)».
Έκθεση ζωγραφικής της Νανάς Βέττα στη Γκαλερί Σκουφά
19.05.2016 16:29
Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 8.00 μ.μ., εγκαινιάζεται στη γκαλερί Σκουφά η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νανάς Βέττα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016. Eπιμέλεια Ελισάβετ Πλέσσα.
Ταξίδι: η δεύτερη ατομική έκθεση του Μίμη Πλέσσα στη γκαλερί Έρση
08.03.2016 16:25
Η Γκαλερί Έρση την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:30 παρουσιάζει τη δεύτερη ατομική έκθεση Ζωγραφικής του Μίμη Πλέσσα με τίτλο «Ταξίδι».