Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

The Panagiotara Project στον Πολυχώρο Χυτήριο

The Panagiotara Project στον Πολυχώρο Χυτήριο

Στη σκηνή του Χυτηρίου θα βρεθούν οι καλλιτέχνες του The Panagiotara Project και θα παρουσιάσουν γνωστά κομμάτια από την Λατινική Αμερική και την Ελλάδα, με πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014.

 

Η «Παναγιωταρά» του Yoel Soto (βασισμένη στο γνωστό τραγούδι του Λ. Κηλαηδόνη) έχει επιρροές από πολλά μουσικά είδη: Cumbia, Vallenato από την Κολομβία, Merengue από τη Δομινικανή Δημοκρατία, Charanga, Conga, Timba από την Κούβα, κλασική αλλά και παραδοσιακή ελληνική μουσική με τη χρήση του λαούτου και του κλαρίνου ώστε να αποδοθούν συγκεκριμένες μελωδικές λεπτομέρειες.

Στόχος του "The Panagiotara project" είναι η διαμαρτυρία απέναντι στην ενδοικογενειακή βία και η υποστήριξη στις γυναίκες που έχουν υπάρξει θύματα. Τα έσοδα από την αγορά αυτής της εκδοχής του τραγουδιού, θα προσφερθούν σε οργανώσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

 

Συντελεστές:

Τραγούδι: Martha Moreleon , Μαλού Κυριακοπούλου, Odalis Palma, Εύα Λουκάτου, Rosanna Mailan, Μάρθα Οικονομοπούλου (Mingrelia), Arlyn Del Carmen Gonzalez και η μικρή Αλεξάνδρα Κολαϊτη

Μουσικοί:  Στέλλα Γκούσκου (ηλεκτρικό πιάνο), Miriam Masramon Muntadas (τρομπόνι), Carlos Menendez (κρουστά), Patricia Li (κρουστά) και Yoel Soto (ηλεκτρικό μπάσο)

Σχετικές ειδήσεις
Μέρες του Καλοκαιριού: Ο Μίμης Πλέσσας ζωντανά στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια
25.05.2016 14:48
Ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας μαζί με τον επί 20 χρόνια συνεργάτη του Σπύρο Κλείσσα θα βρεθούν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια και θα μας ταξιδέψουν στις «Μέρες του Καλοκαιριού".
Η Green Project έρχεται στον Ιανό!
11.03.2016 15:21
Η Green Project, μετά το πρόσφατο περιβαλλοντικό οδοιπορικό της στη Νότια Αμερική, σας καλεί στον Ιανό στις 18 Μαρτίου 2016.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.
Η Baroque Project Orchestra στο Μουσείο Μπενάκη
09.02.2016 10:40

Οι «Εκλεκτικές Συγγένειες» είναι η τρίτη συναυλία της ορχήστρας Baroque Project Orchestra από τον Ιούνιο του 2015 και η πρώτη για το 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη.
Οι Happy Dog Project live στο Roof Stage του Gazarte
28.12.2015 14:26
Οι Happy Dog Project, ανεβαίνουν με φόρα στο Roof Stage του GAZARTE, ακόμα πιο funky με στοιχεία afro και με hip-hop "παρεμβάσεις" του MC Jeff “BNC” Gonzalez επιστρέφουν ανανεωμένοι... ρισκάρουν και μας απογειώνουν με οriginal υλικό αλλά και διασκευές ethiopiques που εκπλήσσουν!