Ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Rous, από το Jumping Fish της COSMOTE, live στο 1ο WHAT’S UP NIGHTS,, την Δευτέρα 14 Ιουλίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Το WHAT’S UP της COSMOTE εγκαινιάζει ένα νέο μουσικό θεσμό και δίνει τη δυνατότητα στο νεανικό κοινό να παρακολουθήσει δωρεάν μοναδικές μουσικές βραδιές.

 

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές.

Dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμοί, λάτιν ανορθόδοξος πόλεμος, ρουκέτες από τα 90s, … πάνω απ’ όλα… και όλα για όλα… κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθιστός!

 

Τη συναυλία θα ανοίξει ο Rous, ο πρώτος καλλιτέχνης που αναδείχθηκε από το Jumping Fish της COSMOTE χάρη στο αξέχαστο τραγούδι του «Εξαιρέσεις». Το ντεμπούτο του με τίτλο το όνομά του κυκλοφόρησε το 2010 και σύστησε στο κοινό ένα νέο τραγουδοποιό με ευαισθησίες και κοφτερή σκέψη, επηρεασμένο από τους μεγάλους ήρωες της αμερικάνικης φολκ-ροκ σκηνής. Ο Rous, που ετοιμάζει το δεύτερο άλμπουμ του, θα παρουσιάσει μια διαφορετική live πρόταση στο κοινό της «Τεχνόπολις» στο πλαίσιο των WHAT’S UP NIGHTS.