Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παναγιώτης Μάργαρης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη live στο Χυτήριο

Ο Παναγιώτης Μάργαρης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη live  στο Χυτήριο

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Χυτήριο, ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντάει την Ανδριάννα Μπάμπαλη σε ένα live με ιδιαίτερο ρεπερτόριο.

 

Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη με τίτλο “Rock of my Soul” καθώς και νέα που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ του με τίτλο «Με τη μαγεία της κιθάρας» (το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2014). Επίσης περιλαμβάνει κομμάτια από την επιτυχημένη δισκογραφική σειρά “Café de l Art”, αλλά και μουσικές Ισπανών συνθετών.

 

Ακόμη, θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας Μπάμπαλη («Δες καθαρά», «Δεν είναι αργά», «Είσαι ο άνθρωπος μου», «Μαζί Θεός», «Μοίρα μου έγινες»), διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο από την κιθάρα του Παναγιώτη Μάργαρη, τραγούδια κλασικών Ελλήνων συνθετών (Χατζηδάκις, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο), αγαπημένα κομμάτια νεότερων (Φοίβος Δεληβοριάς , Κωνσταντίνος Βήτα , Αρλέτα, Κώστας Λειβαδάς κ.α.) καθώς και ξένες επιτυχίες (Sting, Stevie Wonder κ.α.).

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα μας μυήσει στους ήχους ενός ιδιαίτερου μουσικού οργάνου, του γιουκαλίλι και συνοδεύοντας τον Παναγιώτη Μάργαρη στην κιθάρα, θα μας προσφέρουν ένα ξεχωριστό ηχητικό συνδυασμό.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
15.02.2017 12:38
Ο Παναγιώτης Μάργαρης θα παρουσιάζει το Nuevo guitar, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για 8 Σάββατα, από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 8 Απριλίου 2017.
Nuevo guitar: Ο Παναγιώτης Μάργαρης στον Ιανό
11.11.2016 16:57
“Nuevo guitar” είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το μουσικόφιλο κοινό και θα παρουσιάσει στον Ιανό, ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
19.08.2016 13:41
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης σε καλοκαιρινή περιοδεία
28.06.2016 15:05
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Ανδριάνα Μπάμπαλη & Rous live @ Σφίγγα Music Theatre
24.02.2016 14:34
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους συνεργάζονται για πρώτη φορά, διαπιστώνοντας πως έχουν ένα κοινό μουσικό κώδικα. Τα Σάββατα 5 και 12 Μαρτίου 2016 τους βρίσκουν στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα για ένα ξεχωριστό ταξίδι.