Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Two days of peace, love and cheap music στο Floral

Two days of peace, love and cheap music στο Floral

O Bill Hunchback και το Floral διοργανώνουν ένα διήμερο μουσικής με  Παζάρι δίσκων, μουσικά όργανα και  βιβλία μουσικής στους χώρους του Floral, στις 6 και 7 Ιουλίου 2014

 

Επί δύο μέρες ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις μουσικές επιλογές του Bill Hunchback με τον καφέ ή το ποτό του, να αγοράσει μουσικά βιβλία – καινούργια και μεταχειρισμένα – δίσκους και γιατί όχι, και ένα μουσικό όργανο για τις διακοπές που έρχονται! Τα βιβλία που θα διατίθενται, διάσπαρτα σε όλους τους χώρους του Floral εκείνο το διήμερο, σχετίζονται αποκλειστικά με τη μουσική και η τιμή τους ξεκινά από ένα ευρώ.

 

Στο bazaar θα βρείτε μουσικές βιογραφίες, αναλύσεις μουσικών ρευμάτων, παιδικά παραμύθια με cd, στιχογραφίες και βιβλία αφήγησης που όμως έχουν ως απολύτως κεντρικό θέμα την μουσική, από την κλασσική ή τη λαϊκή, έως τον πειραματισμό και το heavy metal.

 

Στην πρόσκλησή μας για την εκδήλωση ανταποκρίθηκαν με θερμό ενδιαφέρον εκδοτικοί οίκοι, και καταστήματα που ασχολούνται με το μουσικό βιβλίο αλλά και πολλοί ιδιώτες. 

 

Τις μουσικές επιλογές στα πλατό του Floral θα κάνει και τις δύο μέρες ο Bill Hunchback από τις 17:00 το απόγευμα έως αργά το βράδυ.


Σας περιμένουμε σε ένα διήμερο πάρτυ με πολλή μουσική, σπάνιους δίσκους και βιβλία θησαυρούς!

 

Ευχαριστούμε τους εκδοτικούς οίκους: Οξύ, Fagotto, Άγκυρα, Ηλέκτρα, Εξάντας, Νεφέλη, Στοχαστής, ΤραυλόςΛιβάνης, Πιρόγα, ΚΨΜ, Σαιξπηρικόν, Ασίνη, Orpheus.

 


Σχετικές ειδήσεις
Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
23.01.2017 15:24
Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη φωνητική μουσική, Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή, διοργανώνει το Μέγαρο, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και χορωδιακών συνόλων από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς χώρους.
Merlin's Music Box 2-Day Wonder στο Ίλιον plus
06.09.2016 15:54
Στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2016, το MERLIN’S MUSIC BOX διοργανώνει ένα μουσικό διήμερο στο ΙΛΙΟΝ plus με τέσσερις από τις πλέον δημιουργικές αθηναϊκές μπάντες της ανεξάρτητης σκηνής.
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στις Μουσικές Συλλογές του Europeana Sounds
21.07.2016 10:10
Αυτό το μήνα η αρχική σελίδα των Μουσικών Συλλογών της Europeana είναι αφιερωμένη στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη".
Διήμερο μουσικό ταξίδι στην Κρήτη και στη Κύπρο στο Τελλόγλειο
10.06.2016 14:31
Ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική παράδοση της Κρήτης και της Κύπρου με δύο συναυλίες από τα σχήματα των Ross Daly, Ζαχαρία Σπυριδάκη και Βασίλη Χατζημακρή και μία έκθεση γλυπτών και μουσικών οργάνων θα παρουσιάσει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., στις 16 και 17 Ιουνίου 2016.
CHEAP: low quality – high fun: Το String Theory Ensemble στη Σκηνή 14η Μέρα
03.06.2016 15:39
Στις 10 και 11 Ιουνίου 2016, θα παρουσιαστεί στη Σκηνή Τέχνης 14η Μέρα, ένα αντι-σνόμπ μουσικό project του Γιώργου Πατεράκη για το String Theory Ensemble με τίτλο CHEAP: low quality – high fun.