O Bill Hunchback και το Floral διοργανώνουν ένα διήμερο μουσικής με  Παζάρι δίσκων, μουσικά όργανα και  βιβλία μουσικής στους χώρους του Floral, στις 6 και 7 Ιουλίου 2014

Επί δύο μέρες ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις μουσικές επιλογές του Bill Hunchback με τον καφέ ή το ποτό του, να αγοράσει μουσικά βιβλία – καινούργια και μεταχειρισμένα – δίσκους και γιατί όχι, και ένα μουσικό όργανο για τις διακοπές που έρχονται! Τα βιβλία που θα διατίθενται, διάσπαρτα σε όλους τους χώρους του Floral εκείνο το διήμερο, σχετίζονται αποκλειστικά με τη μουσική και η τιμή τους ξεκινά από ένα ευρώ.

Στο bazaar θα βρείτε μουσικές βιογραφίες, αναλύσεις μουσικών ρευμάτων, παιδικά παραμύθια με cd, στιχογραφίες και βιβλία αφήγησης που όμως έχουν ως απολύτως κεντρικό θέμα την μουσική, από την κλασσική ή τη λαϊκή, έως τον πειραματισμό και το heavy metal.

Στην πρόσκλησή μας για την εκδήλωση ανταποκρίθηκαν με θερμό ενδιαφέρον εκδοτικοί οίκοι, και καταστήματα που ασχολούνται με το μουσικό βιβλίο αλλά και πολλοί ιδιώτες. 

Τις μουσικές επιλογές στα πλατό του Floral θα κάνει και τις δύο μέρες ο Bill Hunchback από τις 17:00 το απόγευμα έως αργά το βράδυ.

Σας περιμένουμε σε ένα διήμερο πάρτυ με πολλή μουσική, σπάνιους δίσκους και βιβλία θησαυρούς!

Ευχαριστούμε τους εκδοτικούς οίκους: Οξύ, Fagotto, Άγκυρα, Ηλέκτρα, Εξάντας, Νεφέλη, Στοχαστής, ΤραυλόςΛιβάνης, Πιρόγα, ΚΨΜ, Σαιξπηρικόν, Ασίνη, Orpheus.