Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

2 εκθέσεις, 24 φωτογράφοι και μια θεατρική performance στον Πολυχώρο Vault

2 εκθέσεις, 24 φωτογράφοι και μια θεατρική performance στον Πολυχώρο Vault

To εργαστήρι φωτογραφίας και το θεατρικό εργαστήρι του Studio της οδού Πλαταιών σε συνεργασία με το Vault theatre plus σας προσκαλούν στην έκθεση φωτογραφίας και στην θεατρική performance  που θα γίνει στις 28, 29, 30 Ιουνίου στον Πολυχώρο Vault.

 

Με λίγα λόγια...

 

Η έκθεση φωτογραφίας χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:

 

Α. Σπουδή πάνω στο γυμνό, από το τμήμα των προχωρημένων, πρόκειται για πειραματισμούς πάνω στο γυμνό κατά την διάρκεια του χρόνου, οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου.

Εκθέτουν οι: Θεόδωρος Καβάσης, Iωάννα Κατραντζή, Δανάη Μαρκουλάτου, Έρση Παπαχριστοπούλου, Μarilyn

 

Β. Σπουδή πάνω στην φωτογραφία δρόμου, από το τμήμα των αρχαρίων, πρόκειται για φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια του 4μηνου κύκλου, οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο κλιμακοστάσιο και στο υπόγειο του κτηρίου.

Εκθέτουν οι: Ρουμπίνα Αγγελάτου, Κωνσταντίνα Γαλανού, Δήμητρα Γώγουλου, Διονύσης Ζερβός, Χριστόφορος Καγιαμπάκης, Γιώργος Κατσανεβάκης, Μάνος Κόης, Ειρήνη Κουτίβα, Δημήτρης Κωλέτσης, Αννα Κωστοπούλου, Αντώνης Λάμπρου , Σοφία Μοιραράκη, Tom Παπαηλίου, Αθανάσιος Παππάς , Γιάννης Ρέρας, Μαρία Σκυβαλάκη, Γιώργος Τσιμπίδης, Χρύσα Τσίρου, Μάνος Φεργάδης

 

η θεατρική Performance...

 

Tι είναι βία; Τι είναι ελευθερία; Τι είναι τέχνη; Τι είναι ομορφιά; Πότε νοιώθουμε μόνοι; Πότε ερωτευόμαστε; Tι ελπίζουμε; Τι είναι δίκαιο, τι άδικο;

Mια παράσταση devised theatre από τους μαθητές και τους ηθοποιούς του Studio της οδού Πλαταιών.

Στην performance, που θα λάβει μέρος στον εξωτερικό χώρο του Vault παίρνουν μέρος: Άννα Ντινιακού, Έλη Δρίβα, Μαριλού Αθανασοπούλου, Γιώργος Σώρος, Ελένη Περικλέους, Ίριδα Παπασάβα, Eύα Κουσίδου, Αλέξης Σακελλαρόπουλος , Χρήστος Χατζημιχαήλ, Φανή Γιαννακοπούλου, Βαλέντινος Σιλβέστρος, Μιμίτα Σωταρά, Aλέξης Πασπαρδάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Βασίλης Παχουνδάκης Έλενα Αγγελοπούλου

 

Στους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς ο Στέλιος Γιαννουλάκης, διδασκαλία θεάτρου, Μαίρη Μαραγκουδάκη, διδασκαλία φωτογραφίας, Τάσος Σκλαβούνος

 

Λίγα λόγια για το Studio της Οδού Πλαταιών

Στην οδό Πλαταιών 4 στον Κεραμεικό, στον 4ο όροφο έχει δημιουργηθεί από το 2010 ένας καλλιτεχνικός χώρος από την Μ. Μαραγκουδάκη και τον Τ. Σκλαβούνο, το Studio της Οδού Πλαταιών (έδρα της καλλιτεχνικής εταιρείας Modus Faciendi).

Στόχος μας είναι να φιλοξενηθούν όλες οι μορφές τέχνης και φιλοσοφία μας να κρατηθεί η τέχνη μακριά από την λογική της κερδοσκοπίας και της εμπορευματοποίησης.

Στο "Studio της Οδού Πλαταιών" συνυπάρχουν θεατρικό και φωτογραφικό εργαστήρι, εναλλακτική θεατρική σκηνή , επίσης είναι χώρος προβών και σεμιναρίων.

 

http://photostudio48.wix.com/studioplataion

Σχετικές ειδήσεις
28.12.2016 13:41
Με την “Λαγνεία” συνεχίζεται τo Φωτογραφικό Project SEVEN που διοργανώνει ο Πολυχώρος VAULT.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα, για 2η χρονιά στον Πολυχώρο VAULT
29.09.2016 12:38
Μετά την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, και σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πετυχημένη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT.
To Δωμάτιο του Charles: ομαδική έκθεση στον Πολυχώρο Vault
14.09.2016 10:20
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τεχνών του VAULT Theatre Plus, ΟPEN SEPTEMBER 5 (23 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου 2016) εγκαινιάζεται η ομαδική εικαστική έκθεση & performance art με τίτλο: To Δωμάτιο του Charles, μία αναφορά στον Bukowski.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα στον Πολυχώρο VAULT
18.03.2016 11:18
Το έργο «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, μετακομίζει, από τις 19 Μαρτίου, στον Πολυχώρο VAULT, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Λυσιστράτη, του Αριστοφάνη στον Πολυχώρο Vault
25.02.2016 09:53
Ο Πολυχώρος VAULT και ο Αυγουστίνος Ρεμούνδος με την θεατρική ομάδα «Όνομα?» παρουσιάζουν το έργο του Αριστοφάνη, Λυσιστράτη.