Ο Σωκράτης Μάλαμας, που φέτος βάζει τη δική του σφραγίδα στον ¨Χάρτη¨ των καλοκαιρινών συναυλιών, με “αποσκευές” τραγούδια από μια πορεία τριάντα χρόνων, κάνει μία στάση στο Χιλιομόδι Κορινθίας, την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014.

Και αυτό το καλοκαίρι, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ροκ ακούσματα.

Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας. Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον ¨Χάρτη¨. Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.

Απρόβλεπτος, τολμηρός και ¨ανοιχτός¨ στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και ¨πρέπει¨. Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες…

Σωκράτης Μάλαμας

Λαμπρινή Καρακώστα – τραγούδι

Νίκος Μαγνήσαλης – Κρουστά

Γιάννης Παπατριανταφύλλου – Κοντραμπάσο

Φώτης Σιώτας – Βιολί / Βιόλα

Κυριάκος Ταπάκης – Λαούτο / μπουζούκι

Ηχοληψία – Βαγγέλης Λάππας / Γιάννης Ρούσσος

Φωτισμοί – Λαζαρίδης Χρήστος / Πουφτής Βασίλης

Επιμέλεια σκηνής – Δημήτρης Κατέβας

Παραγωγή Άρτυς