Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Ηρώδειο!

The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Ηρώδειο!

Η μαγική και διαχρονική μουσική των «Σκαθαριών», θα πλημμυρίσει το Ηρώδειο, την Πέμπτη 17 Ιουλίου, ερμηνευμένη από την ΚαμεράταΟρχήστρα των Φίλων της Μουσικής, σε μουσική διεύθυνση Μίλτου Λογιάδη.

 

Τα πιο γνωστά τραγούδια των Beatles σε ευφάνταστες συμφωνικές ενορχηστρώσεις του γνωστού συνθέτη Νίκου Πλατύρραχου. που διατηρεί το μοναδικό ύφος και τη δυναμική των τραγουδιών εμπλουτίζοντας τα με το μεγαλείο του συμφωνικού ήχου.

 

Ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής αλλά και την προσωπική ιστορία πολλών εκατομμυρίων ακρατών και έρχονται ξανά στην επικαιρότητα με έναν άλλο τρόπο που ενισχύει την διαχρονικότητα τους.

 

Το "ρόλο" των τεσσάρων  Σκαθαριών αναλαμβάνουν οι τραγουδιστές:

•             Κώστας Βασιλιάγκος,

•             Δώρος Δημοσθένους ,

•             Βασίλης Γισδάκης,

•             Στηβ Κόκκας

ενώ special guest θα είναι

το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας

•             ΜΕΛΙSSES

 

Οι Beatles υπήρξαν ιδιοφυείς μουσικοί που υπέγραψαν μερικά από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών και άφησαν πίσω τους κλασικά τραγούδια που διατηρούν τη φρεσκάδα τους ακόμα και σήμερα. Είδωλα της νεολαίας που πειραματίστηκαν και εξελίχθηκαν ταυτόχρονα με τα ρεύματα της εποχής τους και έφεραν επανάσταση απλά και μόνο με ένα τους κούρεμα. Τα τρομερά παιδιά από το Λίβερπουλ έμειναν μαζί δέκα χρόνια αλλάζοντας για πάντα τον ρου της μουσικής ιστορίας.

 

Μια αναπάντεχη μουσική συνάντηση που θέλει να χαρίσει στο κοινό την αίσθηση μιας καλοκαιρινής rock συναυλίας, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Beatles, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης. Μια συναυλία που αποτελεί ένα από τα κορυφαία μουσικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού.

Σχετικές ειδήσεις
«The Beatles Tribute Project» αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 15:20
Το «The Beatles Tribute Project», μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στη μουσική των θρυλικών Σκαθαριών, μπορούν, μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, να απολαύσουν αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE στις 7 Δεκεμβρίου, με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.
The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.12.2016 15:46
Οι μουσικοί της Καμεράτα παίζουν και πάλι με… τα “Σκαθάρια”! To Beatles Tribute Project επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!
Τα Carmina Burana του Καρλ Ορφ, από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.11.2016 14:38
Μετά την επιτυχία στο Ηρώδειο, η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την διεύθυνση του πολυβραβευμένου αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου, το γνωστότερο συμφωνικό - χορωδιακό έργο του 20ού αιώνα: τα πολυαγαπημένα Carmina Burana του γερμανού συνθέτη και μουσικοπαιδαγωγού Κάρλ Όρφ.
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Carmina Burana, του Καρλ Ορφ από την Καμεράτα στο Ηρώδειο
30.05.2016 16:47
Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής υπό τη διεύθυνση του πολυβραβευμένου αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου παρουσιάζει στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεσιβάλ Αθήνών, το γνωστότερο συμφωνικό/χορωδιακό έργο του 20ού αιώνα: τα πολυαγαπημενα Carmina Burana του γερμανού συνθέτη και μουσικοπαιδαγωγού Καρλ Ορφ (1895-1982), που γράφτηκαν το 1935 για μεγάλα ορχηστρικά και χορωδιακά σύνολα καθώς και τρεις σολίστ.