Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Σοφία η πριγκίπισσα. Το πλωτό παλάτι - Κάθριν Χάπκα

Σοφία η πριγκίπισσα. Το πλωτό παλάτι - Κάθριν Χάπκα

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και την  σειρά  Βιβλία Disney, κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Σοφία η πριγκίπισσα. Το πλωτό παλάτι της Κάθριν Χάπκα σε εικονογράφηση του Γκρέις Λι και μετάφραση της Σοφίας Γρηγορίου.

 

Η Σοφία και η οικογένειά της εξερευνούν τον πανέμορφο Όρμο της Χαράς με το πλωτό τους παλάτι. Οι βασιλικές διακοπές γίνονται ακόμα καλύτερες όταν η Σοφία συναντά την Ούνα, μια αληθινή γοργόνα. Όταν όμως ένα θαλάσσιο τέρας αρπάζει την Ούνα, η βασίλισσα των γοργόνων κατηγορεί τους ανθρώπους! Η Σοφία δεν ξέρει τι να κάνει. Μερικοί όμως πιστοί φίλοι –και ένας ξεχωριστός επισκέπτης!– θα τη βοηθήσουν να βουτήξει στη δράση!

Σχετικές ειδήσεις
Το Σχολείο των Μαγικών Ζώων - Μαργκίτ Άουερ
04.11.2016 13:33
Από της εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Το Σχολείο των Μαγικών Ζώων της Μαργκίτ Άουερ σε εικονογράφηση Νίνα Ντούλεκ σε μετάφραση Γιώτας Λαγουδάκου.
Να με κι εγώ - Λίσμπετ Σλέγκερς
31.08.2016 13:29
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικαό βιβλίο, Να με κι εγώ της Λίσμπετ Σλέγκερς σε μετάφραση Σοφίας Γρηγορίου.
Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
24.05.2016 13:55
Το αγαπημένο παραμύθι παιδιών «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος» γραμμένο από τους Αδελφούς Γκριμ παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.
Κεραυνοί, αστραπές και τρελά πουλιά - Γίργκεν Μπανσέρους
09.03.2016 13:02
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο του Γίργκεν Μπανσέρους, Κεραυνοί, αστραπές και τρελά πουλιά (Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ) σε εικονογράφηση του Ραλφ Μπούτσκοβ και σε μετάφραση της Μαρίας Αγγελίδου.
 Όμορφη πορτοκαλιά μου - Χοσέ Μάουρο ντε Βασκονσέλος
13.01.2016 12:21
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Όμορφη πορτοκαλιά μου του Χοσέ Μάουρο ντε Βασκονσέλος σε μετάφραση της Άλκης Ζέη και σε εικονογράφηση της Σοφίας Ζαραμπούκα.