Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Όνειρο Θερινής Νύχτας, του William Shakespeare από την ομάδα μπαομπάμπ

Όνειρο Θερινής Νύχτας, του William Shakespeare από την ομάδα μπαομπάμπ

Η ομάδα θεάματος μπαομπάμπ παρουσιάζει το έργο του William Shakespeare, Όνειρο Θερινής Νύχτας, μια πρώτη απόπειρα, για τέσσερις παραστάσεις.


Ένας παράξενος, αφροδισιακός χορός μεταμορφώσεων σ' ένα τοπίο απόκοσμης υφής μια νύχτα του καλοκαιριού!


Παίζουν:
Στέλιος Αθανασούλιας, Έλενα Βέκρη, Γιάννης Βικελής, Σεραφείμ Βλαχιώτης, Εύη Γεωργακοπούλου, Ιωάννα Δαλιάνη, Κοσμάς Δενδρινός, Κατερίνα Εμμανουήλ, Κωνσταντίνα Ζιάκα, Σπύρος Καλούδης, Αντωνία Κατσιαγάννη, Δημήτρης Κορναράκης, Ρόη Κουλουμπή, Γεωργία Κωστολιά, Κατερίνα Μαρματάκη, Βίκυ Μουδήλου, Ειρήνη Νομικού, Ελένη Ντζάνγκα, Κατερίνα Οικονομάκη , Βασίλης Πολίτης, Κωνσταντίνα Σαράντη, Έλενα Σιμίδου, Όλγα Τσίρκα, Σεραφείμ Τσομπανίδης, Δώρα Φατή, Χριστίνα Φούκα, Σοφία Ψυχογιοπούλου.

Σκηνοθεσία: Τζίνα Αποστολοπούλου
Μουσική: Δανάη Νίλσεν

Επιμέλεια εντύπου και οπτικοακουστικού υλικού: Βασίλης Πολίτης

Σχετικές ειδήσεις
Ο
19.01.2017 16:03
Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την παράσταση των MANETUWAK, ΟΘΕΛΛΟΣ: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ του William Shakespeare σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Αχτάρ - Παναγιώτη Μπρατάκου.
Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 στο θέατρο Άλφα - Ιδέα
28.09.2016 14:09
Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από την Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» μετά από τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες θεατρικές σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζει στο θέατρο Άλφα – Ιδέα, από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.
Με το ίδιο μέτρο, του William Shakespeare από τους C. for Circus στο Black Box
12.05.2016 13:55
Η ομάδα C. for Circus ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Black Box για να παρουσιάσει το έργο του William Shakespeare, Με το ίδιο μέτρο.
Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας του William Shakespeare στο Θησείον, Ένα θέατρο για τέχνες
12.04.2016 16:23
Μαστόρια, ένα έχω να σας πω: ο Βασιλιάς μόλις τέλειωσε το φαΐ του. Ντυθείτε, στολιστείτε και πάμε στο παλάτι για να παίξουμε! Τέλος οι κουβέντες! Φύγαμε!
Το χειμωνιάτικο παραμύθι, του Σαίξπηρ από την ομάδα Νοσταλγία στο Rabbithole
18.03.2016 17:01
Το έργο του William Shakespeare ανεβαίνει στο RABBITHOLE με μία μόνο ηθοποιό επί σκηνής.