Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι M.O.T.He live στο Θέατρο Βράχων

Οι M.O.T.He live στο Θέατρο Βράχων

Το Φεστιβάλ Στη σκιά των βράχων παρουσιάζει τους M.O.T.He, την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014.


Το μουσικό σύνολο M.O.T.He (music of the heart) με τους Βαγγέλη Τσίνα (drums), Ηλία Πανταζή (bass) και Μανόλη Παπαδάκη (piano) αποτελεί μια πρόταση φιλίας σε καιρούς αφιλίας, μέσα από την ακατάπαυστη εξερεύνηση ηχητικών τοπίων, ιδιότυπων μελωδικών γραμμών και ασύμμετρων ρυθμών. Πάνω από όλα όμως, είναι μια προσωπική φωνή ελευθερίας δίχως συμβιβασμούς και όρια, σε εποχές που αυτά είναι όλο και περισσότερο διεκδικούμενα παρά αυτονόητα, ακόμη κι από τις σύγχρονες ιδεολογίες τάσεις, τα κοινωνικά δίκτυα και την καταλυτική ηλεκτρονική καθημερινή μας πραγματικότητα.
 

Το μουσικό σύνολο M.O.T.He, μέσα από παραστάσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, κινηματογραφική μουσική , συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις και ελληνικά φεστιβάλ, και νέες συνεργασίες σε παραγωγές και πολυμορφικά projects για τον ερχόμενο χειμώνα, είναι ένα από τα λίγα σύνολα που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δικές του δυνάμεις, και στην ένθερμη υποστήριξη συνεργατών και διοργανωτών με τους οποίους πάντοτε συνδέεται με βαθειά εμπιστοσύνη και φιλία, χαρακτηριστικά αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.
 

Σε κάθε εμφάνιση τους, η συγκίνηση, η ηχητική δύναμη, η ένταση, η πολυχρωματικότητα και το συναίσθημα είναι κυρίαρχα, και πάντοτε διεκδικούν μια θέση στην καρδιά όλων.

Σχετικές ειδήσεις
Οι encardia για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
05.07.2016 16:34
Οι encardia θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Στη σκιά των βράχων, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Η Μαρία Κηλαηδόνη για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
16.06.2016 16:34
Η Μαρία Κηλαηδόνη, παρουσιάζει στο Θέατρο Βράχων, ένα live γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και πολύ κέφι ερμηνεύοντας, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της, τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της αμερικάνικης country, blues και 50’s σκηνής (π.χ. Johnny Cash, Ray Charles κ.ά).
Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2016»
02.06.2016 11:44
Το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων», που φέτος είναι αφιερωμένο στην Άννα Συνοδινού, επιστρέφει από τις 6 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016 με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις και υπόσχεται να κάνει το καλοκαίρι μας μοναδικό!
Οmar Faruk Tekbilek & Friends live στο Θέατρο Βράχων
12.05.2016 12:36
Ο Οmar Faruk Tekbilek καλεί τους φίλους του στο Θέατρο Βράχων, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, για μια μουσική συνάντηση στο Σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης.