Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

4η Θερινή Γιορτή ECM στη Μικρή Άρκτο

4η Θερινή Γιορτή ECM στη Μικρή Άρκτο

Η Θερινή Γιορτή της ΕCM είναι πλέον ένας μικρός θεσμός που διανύει τον 4ο χρόνο διοργάνωσής του.


Συμμετέχοντας στη γιορτή που διοργανώνουμε στα γραφεία της Μικρής Άρκτου μπορείτε:

• Να βρείτε τον ολοκληρωμένο κατάλογο CDs της ECM σε τιμές γνωριμίας (από 5 €), σπάνιους δίσκους βινυλίου και DVD.
• Να ακούσετε κάθε δίσκο της επιλογής σας, ακόμα και ακυκλοφόρητους.
• Να βρείτε αφίσες και έντυπα που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο.
• Να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από συναυλίες  καλλιτεχνών  και από τις ταινίες της ECM.


Kαι φυσικά όλα τα βιβλία και CD της Μικρής Άρκτου σε προνομιακές τιμές.


Φέτος η διοργάνωσή μας υποδέχεται μια μοναδική ηχογράφηση: Το άλμπουμ Last Dance του Keith Jarrett & τoυ Charlie Haden, μια σημαντική στιγμή των δυο κορυφαίων καλλιτεχνών που κανείς δεν πρέπει να χάσει.


Υποδεχόμαστε ακόμα, ειδικά για τη γιορτή της ECM, μια πλειάδα νέων σημαντικών κυκλοφοριών του 2014. Ανάμεσά τους, η νέα ηχογράφηση του χαρισματικού Vijay Iyer, η εξαιρετική κατάθεση του Αργεντινού δάσκαλου του μπαντονεόν Dino Saluzzi, η νέα δισκογραφική δουλειά της κλασικής αλλά πάντα νέας, Norma Winstone.

Σχετικές ειδήσεις
Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
23.01.2017 15:24
Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη φωνητική μουσική, Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή, διοργανώνει το Μέγαρο, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και χορωδιακών συνόλων από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς χώρους.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει τον
13.01.2017 14:28
O Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου - CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι». Θα μας ταξιδέψει με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ου αιώνα.
Ο Αττίκ στο Παρίσι, με τον Γιώργο Χριστοδούλου στο θέατρο Άλφα
29.11.2016 10:52
Το Θέατρο Άλφα/Ιδέα και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου – CD που εκδόθηκε από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι».
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων σε 37 πόλεις της Ελλάδας
14.06.2016 13:45
Φέτος, με την υποστήριξη και το πάθος χιλιάδων πολιτών, καλλιτεχνών, ιδιωτών, εθελοντών και διοργανωτών, 37 πόλεις συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να πλημμυρίσουν με μελωδίες γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομους και πάρκα της Ελλάδας, από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου.
Τα πατώματα από το δίσκο Προσωπικόν των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη
10.03.2016 17:07
Τα πατώματα, είναι το πρώτο τραγούδι γνωριμίας με την ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο Προσωπικόν.