Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Αν και μου απαγορεύεται να μιλήσω…, στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Αν και μου απαγορεύεται να μιλήσω…, στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Οι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου θα παρουσιάσουν από την Παρασκευή 27 Ιουνίου έως την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 και για 7 παραστάσεις μια παράσταση με τίτλο «Αν και μου απαγορεύεται να μιλήσω…» στη σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ.  


Στην παρουσίαση αυτή συμμετέχουν ηθοποιοί που έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθηση ενός ειδικού σεμιναρίου υποκριτικής πάνω σε κείμενα που εθελοντικά παραχωρήθηκαν από νέους συγγραφείς, μετά από πρόσκληση συνεργασίας που ανακοίνωσε το θέατρο Επί Κολωνώ τον Οκτώβριο του 2013.


Τα κείμενα επιλέχθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές με στόχο, πέρα απ’ την δική τους εξάσκηση, την παρουσίαση των θεατρικών κειμένων και τη δημιουργία μιας ενιαίας παράστασης.


Βασική καθηγήτρια του εργαστηρίου «Studio NAMA» του Επί Κολωνώ είναι η Ελένη Σκότη .


Οι συγγραφείς που συμμετέχουν με τα κείμενά τους είναι οι: Δημάκη Ελένη, Καλλής Βασίλης, Καλμαντής Χρήστος, Καρατσιώρης Γιάννης, Μάζη Μαρία, Μπαντή Βικτώρια, Ξηρογιάννη Άννελη, Πολίτη Ξένια

Εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά: Βαράκλα Ελένη, Βασιλείου Σωτηρία, Κακανά Ιουλία, Καλλής Βασίλης, Κουντουριώτης Βαγγέλης, Μαυρομιχάλη Αννίτα, Παναγιωτίδης Νίκος, Πανοδήμου Δήμητρα, Σαρδάνη Στέλλα, Τσέλιου Πέτρα, Τσιακουμάκη Μαρίζα, Φούντα Χριστίνα, Χατζάκη Ελεάνα, Χειμάρας Γιώργος, Σκλαβουνάκος Στάθης


Διάρκεια: 90’ λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Το τσίμπημα της σφήκας από την ομάδα Rapel στο Θέατρο Επί Κολωνώ
30.09.2016 14:58
Σε συνέχεια των παραστάσεων που δόθηκαν στο πλαίσιο του Off-Off Athens Festival και έπειτα από τη διάκρισή της, η παράσταση «Το τσίμπημα της σφήκας» της ομάδας Rapel, σε σκηνοθεσία Ισμήνης Πρωίου, επιστρέφει στο BlackBox του Θεάτρου Επί Κολωνώ από τις 14 Οκτωβρίου.
Επί Κολωνώ - Σύγχρονο Θέατρο: Μία νέα καλλιτεχνική σύμπραξη ξεκινά!
27.09.2016 17:29
Στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου κατηφόρισε η Ομάδα Νάμα και το θέατρο Επί Κολωνώ το βράδυ της Δευτέρας (26/9) στο Γκάζι για να παρουσιάσουν από κοινού τα προγράμματα της σεζόν 2016-2017.
Blessed Breasts από την Ομάδα Arigato στο Off off Athens 8 του Επί Κολωνώ
22.06.2016 17:09
Στο πλαίσιο του 8ου φεστιβάλ Off-off που διοργανώνει το θέατρο Επί Κολωνώ, η ομάδα Arigato παρουσιάζει την παράσταση «Blessed Breasts». Μια παράσταση (work in progress) βασισμένη στο βιβλίο της Marilyn Yalom «H ιστορία του γυναικείου στήθους».
Δέκα λεπτά διάσημοι: παράσταση σπουδαστών του Studio NAMA στο Θέατρο Επί Κολωνώ
14.06.2016 15:49
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ OFF OFF ATHENS, oι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος «Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress» με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου, θα παρουσιάσουν στις 17 και 18 Ιουνίου και στις 24 και 25 Ιουνίου και για 6 παραστάσεις την παράσταση με τίτλο «Δέκα λεπτά διάσημοι» στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ.
Τυφλή Εμπιστοσύνη, του Ανδρέα Φλουράκη, στο Θέατρο Επί Κολωνώ
20.01.2016 09:54
Από τις 12 Φεβρουαρίου, στο black box του Θεάτρου Επί Κολωνώ, ανεβαίνει η παράσταση «Τυφλή Εμπιστοσύνη» του Ανδρέα Φλουράκη, σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου με τους Νίκο Γεωργάκη, Γωγώ Καρτσάνα και Βαγγέλη Ψωμά.