Από τις  εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Θεοφανίας Ανδρονίκου  Βασιλάκη με τίτλο Ο κορσές της Σταχτοπούτας.

Με λένε Άννα, είμαι 35 χρονών, 95 κιλά και σχεδόν 1.70 ύψος. Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η γαμψή μου μύτη, κληρονομιά απ’ τον παππού που δε γνώρισα ποτέ. Σαν να μην ήταν αρκετό το έργο τέχνης, μια ανεμοβλογιά που πέρασα με την πρώτη μου μητριά, μου άφησε καμιά διακοσαριά ουλές στο μελαχρινό πρόσωπό μου. Μην τρομάζετε, σήμερα που σας γράφω είμαι εντελώς διαφορετική και πολύ ευτυχισμένη. Αυτή είναι η ζωή μου. 

Η ιστορία μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας, που όμως δεν είναι φτωχή αλλά ζουμερή! Η ζωή της ανατρέπεται όταν έρχεται επιτέλους ο πρίγκιπας, το παραμύθι ξεκινά δυναμικά και με τις καλύτερες προοπτικές, αλλά οι βάτραχοι, τα μαγεμένα φιλιά, οι κακές μάγισσες και οι δηλητηριώδεις διαιτητικές σαλάτες την περιμένουν σε κάθε γωνία. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ραγδαίες εξελίξεις και μπόλικη προδοσία είναι συστατικά πιο βαριά και απ’ τα κιλά της ηρωίδας μας, που είχε μάθει να τα λύνει όλα με καλό φαΐ, ποτάμια σοκολάτας και μπόλικο αλκοόλ για χώνεψη. 

Η Άννα θα ψάξει να βρει την ευτυχία, αλλά όπως όλα τα ταξίδια προς τον ήλιο, θα κάνει πολλά χιλιόμετρα μέσα στο σκοτάδι…

Η Θεοφανία Ανδρονίκου – Βασιλάκη εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες στον χώρο του καλλιτεχνικού-τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Αργότερα ασχολήθηκε με την τηλεόραση συμμετέχοντας ως κειμενογράφος-σεναριογράφος σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Ως συγγραφέας εμφανίστηκε το 2009 με το βιβλίο “Δεσποινίς ετών 29 και κάτι ψιλά“, το οποίο έγινε μπεστ σέλερ.