Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μια συνομιλία είμαστε, στον Πολυχώρο Vault

Μια συνομιλία είμαστε, στον Πολυχώρο Vault

Ο Πολυχώρος Vault φιλοξενεί στο πλαίσιο του 1oυ θεατρικού φεστιβάλ "Up the W-all", την παράσταση Μια συνομιλία είμαστε, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014.


Το “Εργαστήριο σκέψης” και οι ηθοποιοί Άννα Μενενάκου και Ζαφειρία Δημητροπούλου - Delangell παρουσιάζουν ένα ονειρικό ταξίδι στον κόσμο της παγκόσμιας ποίησης με τη θεατρική παράσταση “Μια συνομιλία είμαστε”.


Οι θεματικοί άξονες του κειμένου περιστρέφονται γύρω από τις υπαρξιακές αγωνίες, τους κοινωνικούς προβληματισμούς και τα αδιέξοδα του σύγχρονου ανθρώπου. Στην παράσταση συνδυάζονται διαφορετικές μορφές τέχνης (video, μουσική , κίνηση, υποκριτική), δημιουργώντας εικαστικές ατμόσφαιρες που διεγείρουν τις αισθήσεις μέσα από μια βιωματική εμπειρία.


Ποτέ δεν θα πάψουμε να εξερευνούμε
και το τέλος ολόκληρης της εξερεύνησης μας
θα είναι να φτάσουμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε
και να γνωρίσουμε το μέρος για πρώτη φορά...

Σχετικές ειδήσεις
Το φαινόμενο του θερμοκηπίου, της Δήμητρας Στάικου στο Studio Μαυρομιχάλη
08.12.2016 17:27
«Η Δήμητρα Στάικου, αν και μόνο 24 χρονών, φαίνεται να έχει αυτήν την επίγνωση του τραγικού. Μεγαλώνοντας θα αποχτήσει και τη βαθιά του γνώση […] Μέχρι τότε ας είμαστε μαζί της», έγραφε ο συγγραφέας Βασίλης Κατσικονούρης συστήνοντας τη Δήμητρα στο κοινό, στο πρώτο της έργο «Παιχνίδια ή ένα φερμουάρ που έχει κολλήσει» που παρουσιάστηκε την περασμένη θεατρική σεζόν.
Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης, για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο Vault
14.11.2016 11:50
Η μουσική παράσταση “Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης”, σε σκηνοθεσία Αλέξη Βιδαλάκη, για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο Vault, από τις 25 Νοεμβρίου 2016.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα, για 2η χρονιά στον Πολυχώρο VAULT
29.09.2016 12:38
Μετά την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, και σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πετυχημένη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT.
Small metal objects από Back to Back Theatre στο Fast Forward Festival 3
18.05.2016 13:05
Σουρουπώνει. Είμαστε σε μια πλατεία, στο κέντρο της Αθήνας. Καθόμαστε σε εξέδρες. Φοράμε ακουστικά. Παρατηρούμε τους περαστικούς. Κι εκείνοι παρατηρούν εμάς. Αίφνης, είμαστε όλοι λίγο αλλόκοτοι… Θέατρο και πραγματικότητα έρχονται τα πάνω κάτω. Μια σειρά από ζητήματα, σχεδόν δεδομένα, ανατρέπονται.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα στον Πολυχώρο VAULT
18.03.2016 11:18
Το έργο «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, μετακομίζει, από τις 19 Μαρτίου, στον Πολυχώρο VAULT, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.