Το Public Συντάγματος υποδέχεται τον ψυχίατρο, ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα, Χόρχε Μπουκάι, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Ο δρόμος της πνευματικότητας». Καλεσμένος των εκδόσεων Opera, ο Χόρχε Μπουκάι έρχεται στην Ελλάδα και το Public Συντάγματος την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 17.00, για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου και να συνομιλήσει με τους αναγνώστες.

«Ο δρόμος της πνευματικότητας» είναι το πέμπτο και τελευταίο «ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ», απόσταγμα της πιο ώριμης και κατασταλαγμένης περιόδου της ζωής του Χόρχε Μπουκάι. Ο δρόμος της πνευματικότητας σηματοδοτεί το τέλος μιας διαδρομής, η οποία, στην κορύφωσή της, στρέφεται στην αναζήτηση του άυλου και του υπερβατικού, στην προσπάθεια του ανθρώπου να απαλλαγεί από τις ιδεοληψίες και τις προκαταλήψεις. Μια πρόσκληση να εξερευνήσουμε την πνευματική μας σχέση με την ίδια μας τη ζωή, απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις και εξαρτήσεις. Όπως και στους προηγούμενους «Δρόμους», έτσι και στο Δρόμο της Πνευματικότητας, ο Χόρχε Μπουκάι δεν υποδεικνύει συμπεριφορές και στάσεις ζωής που οφείλουμε να ακολουθήσουμε, παρά μόνο προτείνει δυνατότητες που ξεδιπλώνονται εμπρός μας και που μπορούμε, αν θέλουμε, να αξιοποιήσουμε.

Ο συγγραφέας μοιράζεται αποκλειστικά με τους αναγνώστες του Public blog κείμενο από το βιβλίο του που μόλις κυκλοφόρησε. Διαβάστε πρώτοι το κείμενο του Χόρχε Μπουκάι εδώ: http://blog.public.gr/o-dromos-tis-pnevmatikotitas-diavaste-proti-kimeno-apo-to-akiklofotito-vivlio-tou-jorge-bucay/

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Opera.