Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Joanna Drigo live στο Χυτήριο

Η Joanna Drigo live στο Χυτήριο

Η Joanna Drigo επιστρέφει από τα Highlands της Σκωτίας για μία μοναδική live παράσταση στο Χυτήριο, στις 11 Ιουνίου 2014.


Με καλοκαιρινή διάθεση, έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους της καθώς και διασκευές ξένων αγαπημένων της κομματιών. Ανάμεσα σε αυτά, θα είναι φυσικά τα νέα της κομμάτια από τον δεύτερο δίσκο της «Ζυγός στην καρδιά», που κυκλοφόρησε από την Antelma music τον Σεπτέμβριο, όπως το «Μην αλλάξεις για μένα» και το «Μόνος γυρνάς», που κέρδισαν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δε θα λείπουν κομμάτια από τον προηγούμενο της δίσκο, όπως το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και το «Βίκυ».


Στην ακουστική αυτή μουσική παράσταση, θα ερμηνεύσει επίσης  διασκευές από αγαπημένους της καλλιτέχνες , σαν την PJ Harvey, τον Leonard Cohen, τους Franz Ferdinand, τον Βαγγέλη Γερμανό και την Αρλέτα, διασκευασμένα με την κιθάρα και την ιδιαίτερη φωνή της, πάντα με την ακουστική της κιθάρα, μοιράζεται εμπειρίες, ερωτικές ιστορίες, απογοητεύσεις και προσδοκίες.


Ο δίσκος «Ζυγός στην καρδιά»

Η Joanna Drigo, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα» (ΕΜΙ σε παραγωγή του Φίλιππου Πλιάτσικα), κυκλοφορεί από την ANTELMA MUSIC του Στάθη Δρογώση, τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ζυγός στην καρδιά» (σε παραγωγή του Βαγγέλη Μαρκαντώνη).

Μετά από αναρίθμητα live, συμμετοχές σε φεστιβάλ στην Αθήνα και την επαρχία και αξιόλογες συνεργασίες , η νέα τραγουδοποιός επιστρέφει κατασταλλαγμένη πια στον στίχο, στην ερμηνεία και τον ήχο της, παρουσιάζοντας δέκα νέα ελληνικά τραγούδια. Τα τραγούδια είναι γραμμένα σε στίχους και μουσική της Joanna Drigo εκτός από τα: «Μην αλλάξεις για μένα» και «Δεν έχω μπάλα» που ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρκαντώνη, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή και την ενορχήστρωση του άλμπουμ. Δύο από αυτά (“Nαρκισσιστής” και “Bουλιάζω”) έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο σε διαφορετικές κατά καιρούς εκτελέσεις, ενώ στο συγκεκριμένο άλμπουμ το τραγούδι  «Bουλιάζω» παρουσιάζεται με τη μορφή του demo που έκανε η Joanna όταν το έγραψε.

ANTELMA MUSIC Ένα εγχείρημα μουσικής ελευθερίας
Like us στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/AntelmaMusic

Σχετικές ειδήσεις
Οι Radio Nowhere - Bruce Springsteen Tribute Band live στο Σταυρό του Νότου
23.01.2017 15:56
This is Radio Nowhere! Is there anybody alive out there? Η πρώτη και μοναδική ελληνική tribute band στη μουσική και τα τραγούδια του «αφεντικού» Bruce Spingsteen, επιστρέφει με το πρώτο της live για το 2017 στο club του Σταυρού του Νότου!
Η Eva Sakellari σε μία ακουστική jazz βραδιά στο Τρένο στο Ρουφ
22.12.2016 16:36
Για μία μοναδική ακουστική και ατμοσφαιρική jazz βραδιά επιστρέφει η Εύα Σακελλάρη στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Η Joanna Drigo για πρώτη φορά live στη Ρότα
18.07.2016 14:09
Η Joanna Drigo έρχεται για πρώτη φορά στη Ρότα τη Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Το Ρόδο Αμάραντο των Ι. και Α. Σπανομάρκου επιστρέφει στο Χυτήριο
19.04.2016 16:34

Η επιτυχημένη έντεχνη παράσταση των αδελφών Σπανομάρκου, Ρόδο Αμάραντο, επιστρέφει για μια μοναδική βραδιά την Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Χυτήριο!