Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα με τίτλο, Ογκρέσα σε επιμέλεια της Βίκυς Κατσαρού.

Ο Γιάννης, ένας άντρας πεινασμένος για τη ζωή, θα γνωρίσει την Κατερίνα, μια γυναίκα που μέσα της τα ένστικτα μάχονται με τη λογική. Ένα τυχαίο τηλεφώνημα θα θέσει τον τροχό της τύχης σε κίνηση και θα τους παρασύρει σε μια πρωτόγονη και άγρια ένωση. Την ίδια ώρα, ο Μάνος, κατατρεγμένος από εφιαλτικές αναμνήσεις, σκορπά το θάνατο παλεύοντας να σκοτώσει τον εφιάλτη του διαταραγμένου του μυαλού.
Τρεις ήρωες, που μέσα από πολλά παιχνίδια της μοίρας θα καταλάβουν ότι είναι δεσμώτες της ίδιας τους της ζωής, θα αναζητήσουν τη λύτρωση χαράσσοντας ο καθένας το δικό του μονοπάτι μέχρι που οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν, και τότε η αλήθεια θα έρθει στο φως. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Στη μέση η Κατερίνα, η ογκρέσα*, αποφασισμένη να απελευθερώσει το δράκο από μέσα της και να αψηφήσει τα πάντα σε μια απελπισμένη προσπάθεια να γεμίσει τα κενά στην ψυχή και στο κορμί της.
Αγάπη και μίσος. Ζωή και θάνατος. Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος που στριφογυρίζει απειλητικά στον αέρα. Ποια θα επικρατήσει;

*Μυθική μορφή. Μυστηριακή γυναίκα με ακαταμάχητο έως επικίνδυνο ερωτισμό. Υποδηλώνει τη μοιραία, τη γυναίκα πλανεύτρα. Αναφέρεται και ως γυναίκα δράκαινα.

Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε.
Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του actor studio. Συμμετείχε στα «Χορικά» της Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στο σινεμά. Την περίοδο 2010-2012 ήταν βασικός εισηγητής στις ημερίδες του ινστιτούτου πρόληψης – διατροφής και υγείας, με θέμα Eκπαιδεύοντας παιδιά και γονείς σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Μπαμπά, μεγάλωσέ με και τον Μάιο του 2013 το μυθιστόρημά του Η ζωή που έλειπε, που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς.
Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και στο ARMANI MUSICAL THEATER CENTER. Από το 2013 διδάσκει «δημόσιο λόγο-public speech» στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 και διατηρεί καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο love radio 97,5. Αρθρογραφεί στη Real News, στο infokids.gr και στο περιοδικό «παιδί και νέοι γονείς».