Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

The Meet Market στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

The Meet Market στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Η πολυπόθητη εποχή έφτασε! Καλοκαιράκι και Meet Market ταιριάζουν απόλυτα ειδικά όταν η εικόνα συμπληρώνεται με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών! Στις 7 & 8 Ιουνίου περιμένουμε όλους τους φίλους που θα προτιμήσουν την Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο Meet Market που θα γίνει στο κτίριο  «Μηχανουργείο» (Δ12) μέσα ΚΑΙ έξω από τη μια το μεσημέρι!


Ελάτε να απολαύσετε έναν περίπατο ανάμεσα σε 100+  πάγκους  γεμάτους καλοκαιρινά καλούδια,  δροσιστικά κοκτεϊλ, μουσική υπόκρουση  από το πιο funky dj line up του Meet Market, ενώ στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν δώρα για ΟΛΟΥΣ, αρκεί να παίξετε το παιχνίδι μας!


Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι μικροί μας φίλοι αφού οι φανταστικές «Πυγολαμπίδες»  έχουν ετοιμάσει υπέροχα παιχνίδια και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης!


The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ιανουάριος στην Τεχνόπολη
29.12.2016 14:43
Η Τεχνόπολη υποδέχεται τον πρώτο μήνα του 2017 με συναυλίες, εκθέσεις και σεμινάρια για όλους!
Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2016 στη Τεχνόπολη
14.09.2016 14:58
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μεταμορφώνεται σε κέντρο πολυγλωσσίας και ψυχαγωγίας.
INNOVATHENS Summer Labs στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
29.06.2016 15:35
Summertime and the…learning is easy! Ιούλιος στην Αθήνα; Μήπως έχεις πολλά να μάθεις πριν τις διακοπές; Έλα στο INNOVATHENS!
The Meet Market 2016 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
18.05.2016 14:37
Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου! Μέτα την περσινή επιτυχία, αποφασίσαμε να γίνει ετήσια παράδοση, γι’αυτό θα είμαστε και πάλι στο Jazz Festival στην Τεχνόπολη, για δεύτερη συνεχή χρονιά!
Στην Τεχνόπολη, Μαζί!: μια Κυριακή αφιερωμένη στα Άτομα Με Αναπηρία
08.04.2016 12:21
Την Κυριακή 24 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, άτομα με νοητική υστέρηση, μειωμένη όραση ή τύφλωση, κινητικές αναπηρίες και μη, διασκεδάζουμε και εκφραζόμαστε αλλιώς ενεργοποιώντας όλες μας τις αισθήσεις!