Το Θέατρο Αυλαία, ύστερα από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας αποφάσισε να προχωρήσει και να ανοίξει τα φτερά του δημιουργώντας ένα ανοιχτό θέατρο, την “Θερινή Αυλαία”.

Η “Θερινή Αυλαία” θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2014 την περίοδο από 20 Ιουνίου έως 30 Αυγούστου. Με στέγη της τον έναστρο ουρανό θα στήσει τη σκηνή της στο ιστορικό κέντρο της πόλης, μέσα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και θα έχει χωρητικότητα 1000 θέσεων.

Αφουγκραζόμενοι τις πολιτιστικές ανάγκες του καλοκαιριού αποφασίσαμε τη συγκεκριμένη συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ., με στόχο η “Θερινή Αυλαία” να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς πολιτιστικών δράσεων και ενεργειών, στα πλαίσια ένος προγράμματος “SUMMER CULTURE IN THE CITY”.  

Η Θερινή σκηνή του Θεάτρου Αυλαία, την πρώτη χρονιά λειτουργίας της, θα παρουσιάσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμά της με θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες, όπως και παραστάσεις χορού, οι οποίες θα ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις που έχει το φιλότεχνο κοινό της πόλης.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.