Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι NOISIA live στο Vox

Οι NOISIA live στο Vox

Το Σάββατο 19 Ιουλίου, τα ShutThe Fuck Up Parties, το Τώρα Κ44, η Darknet Promotion, η Innersense Productions και η Detox Events συν-παρουσιάζουν τους Ολλανδούς Superstars της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής NOISIA, για ένα μοναδικό live στο Vox.


Το μεγαλύτερο και πιο ενεργό όνομα της παγκόσμιας Bass Culture θα βρεθεί αυτό το καλοκαίρι στα Decks του VOX, σε ένα από τα μαζικότερα Underground Bass Gathering που έχει δει ποτέ η χώρα.


Οι NOISIA ήδη μετρούν 10 και πλέον χρόνια δισκογραφικής πορείας στα μεγαλύτερα Drum'n'Bass Labels στον πλανήτη, είναι ιδιοκτήτες τριών δισκογραφικών εταιριών, έχουν κάνει Remixes στους Prodigy, Skrillex, Deadmau5, Moby, Amon Tobin, Katy Perry, Pendulum, Labrinth κ.α., έχουν γράψει μουσική για σωρεία trailers ταινιών του Hollywood (Transformers 3, κ.α.) και για μερικά από τα πιο επιτυχημένα videogames (Devil May Cry 5, Gran Turismo, Wipeout 2048, κ.α.).


To πιο πρόσφατο εγχείρημά τους ήταν η συνεργασία τους με το δίδυμο των Foreign Beggars, δημιουργώντας το σχήμα "I Am Legion", με το οποίο περιόδευσαν σε ολόκληρο τον κόσμο.


Το πιο ενεργό και καινοτόμο μουσικό team ηλεκτρονικής μουσικής στον πλανήτη, πλαισιωμένο από κορυφαία ονόματα της ελληνικής Underground Bass Culture, υπόσχονται ένα αξέχαστο 12ωρο Event!


Μαζί με τους NOISIA, στα Decks θα βρεθούν οι Disphonia, Insom, Camelorg, Kenesis, Crimson, Tsaros και Baste, εκπροσωπώντας την Ελληνική Drum'n'Bass σκηνή , οι DJ's των Shut The Fuck Up Parties Postriper, Yaz, Mndl, Pasquale, σε πιο all around Bass ηλεκτρονικές μουσικές όπως Dubstep, Trap, Electro, Breaks, μέχρι και D'n'B, ενώ το line up ολοκληρώνουν οι Steil, Nuff, Vowid και Ρυθμοί Μεγάλοι καλύπτοντας όλο το φάσμα του Bass Culture.

Σχετικές ειδήσεις
O Trentemoller επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows!
17.01.2017 15:39
Ο Δανός πρίγκηπας της ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής θα εμφανιστεί με την full live band του, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα (Ιερά Οδός) και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη (Principal).
Signal / No Signal από το ARTéfacts Ensemble και τους Unsample στο ΚΕΤ
23.11.2016 16:33
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων μας προσκαλεί σε μια παράσταση με βίντεο και μουσική από το μουσικό σύνολο ARTéfacts Ensemble και το ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής Unsample, με τίτλο Signal / No Signal.
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!