Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ιούνιος στο Faust μέχρι το κλείσιμο...

Ο Ιούνιος στο Faust μέχρι το κλείσιμο...

Το Faust οδεύει προς το κλείσιμο της φετινής σεζόν και έχει προγραμματίσει μία σειρά από δυνατά live όλο τον Ιούνιο.


Αναλυτικά:


SOFITA and favorites live  - Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Κι αν είχες μια σοφίτα και  όλους σου τους αγαπημένους δίσκους για ένα βράδυ;

Το Faust βρήκε τη Sofita  και οι αγαπημένες τις μουσικές είναι σίγουρα και δικές σας. Παλιά LP δένονται με καινούργια σε μια βραδυά που τα έχει όλα….. Εlvis μέχρι Amy, Prince μέχρι Αnoyk,  Βlood Sweet and Tears μέχρι Αmparanoia  και τρείς εξαιρετικούς μουσικούς που θα σας ταξιδέψουν σε μια σοφίτα…Καθίστε , κουνηθείτε, σταθείτε, χαλαρώστε, χορέψτε !

Feel like home!


RSN & Esterina – Τετάρτη 4  Ιουνίου 2014

Οι RSN & Esterina επιστρέφουν στη σκηνή του Faust για ένα ακόμα δυνατό live γεμάτο από τις πρόσφατες δημιουργίες τους, καθώς και με διασκευές αγαπημένων τους καλλιτεχνών. Τις χορδές θα γρατζουνίσει παρέα τους ο Δημήτρης Σιάμπος.    


Closing party & jam session στο Faust – Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Θα είμαστε τουλάχιστον οι Dimitri Vassilakis saxes/vocals, Manos Theodosakis trumpet, Manos Saridakis keyboards, George Polyhronakos drums

Σχετικές ειδήσεις
«Απρόσμενα» στο Κορωπί: μουσικές συναντήσεις στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ!
02.11.2016 17:17
Tο «Γιαπί» της Ακτ-Ειν στο Κορωπί μας προσκαλεί από τον Νοέμβριο σε «απρόσμενες» μουσικές συναντήσεις με αγαπημένους δημιουργούς!
Εορταστικός Νοέμβριος στο Faust!
27.10.2016 11:54
Ο Νοέμβριος είναι μήνας γιορτής για το FAUST, καθώς κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας! Ετοιμάζει, λοιπόν, ένα τετραήμερο πάρτυ (10-13 Νοεμβρίου) γεμάτο μουσικές και γευστικές εκπλήξεις, αλλά και ξεχωριστές εκδηλώσεις θεάτρου και μουσικής!
Ο George Gaudy live στο Faust
15.09.2016 13:12
O George Gaudy αναλαμβάνει τη σκηνή του Faust την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 με ανανεωμένο σχήμα και ευρύ φάσμα ήχου, που φτάνει από ατμόσφαιρες μέχρι neo soul, jazz στοιχεία έως και τις παρυφές της ψυχεδέλειας.
Godsleep, The Miskeys και Stoned Spirit live στο An Club
29.08.2016 11:58
Οι Godsleep έναν χρόνο μετά από το release live για την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία επιστρέφουν στο An Club, αυτή την φορά στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους όπου θα σημαίνει και το κλείσιμο του κύκλου της προώθησης του “Thousand Sons of Sleep”, για να μπουν στο studio για τη ηχογράφηση του επόμενου δίσκου, δείγμα του οποίου θα ακούσετε στο live.
Η Esterina live στο Faust
04.05.2016 12:26
Στο ατμοσφαιρικό Faust, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, η Esterina θα αφηγηθεί το urban soul παραμύθι "This is a happy story" μαζί με άλλες ερωτικές και μη ιστορίες διασκευασμένες και εμπνευσμένες από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες.