Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Aldebaran: παρουσίαση βιβλίου και cd στον Ιανό

Aldebaran: παρουσίαση βιβλίου και cd στον Ιανό

Ο Δημήτρης Κογιάννης και ο Ανδριανός Παπαμάρκου έρχονται στον ΙΑΝΟ για την παρουσίαση του βιβλίου-CD με τίτλο Aldebaran που κυκλοφορεί από την εταιρία Μικρός Ήρως.


Πρόκειται για δώδεκα μελοποιημένα ποιήματα των Κώστα Βάρναλη, Κώστα Καρυωτάκη, Κλείτου Κύρου, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Βύρωνα Λεοντάρη, Κώστα Ουράνη, Μαρίας Πολυδούρη, Ρώμου Φιλύρα.


Στην παρουσίαση θα τραγουδήσουν οι: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα , Καίτη Κουλλιά, Λένα Αλκαίου, Δημήτρης Καρράς Μαρία Κουταβά, Βιολέτα Φιλίππου, Δημητράκης Ramone, Αδριανός Παπαμάρκου.


Πρόλογο στο βιβλίο έχει κάνει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου .


Στην εκδήλωση θα προλογίσει ο Κώστας Φασουλάς στιχουργός-εμψυχωτής και ο εκδότης και παραγωγός του δίσκου Άγγελος Σφακιανάκης.

Σχετικές ειδήσεις
Ευθέως, παρουσίαση του νέου CD του Πασχάλη Τόνιου στον Ιανό
06.02.2017 12:27
Ο Πασχάλης Τόνιος παρουσιάζει στη σκηνή του Ιανού τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ευθέως» και θα μας ταξιδέψει από το χθες στο σήμερα.
Mechanism: Παρουσίαση του CD του Γιώργου Ψυχογιού στον Ιανό
02.01.2017 15:10
Ο συνθέτης και πιανίστας Γιώργος Ψυχογιός, μετά από 4 χρόνια, επιστρέφει με νέο cd, γεμάτο ήχους σύγχρονης jazz και άρωμα κινηματογραφικής μουσικής, εμπνεόμενος από τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων.
Σε μια θερμή βραδιά πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου και cd «Aνάσες»
07.06.2016 15:42
Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου και cd «Aνάσες» με στίχους του Κωνσταντίνου Στρατή, μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και του Θαλή Τριανταφύλλου.
Komitas από το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble: Παρουσίαση δίσκου στον Ιανό
16.05.2016 12:29
H Μικρή Άρκτος, η ECM και το Αρμενικό Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σωματείο "ΧΑΜΑΣΚΑΪΝ" σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του CD KOMITAS με το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Levon Eskenian.
Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ: Η Μάνια Βλαχογιάννη στον Ιανό
12.04.2016 11:44
Μετά την πρώτη μουσικοθεατρική παρουσίαση του βιβλίου-CD Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ, η μουσικός, ερμηνεύτρια και συγγραφέας Μάνια Βλαχογιάννη, ο συνθέτης Balsam7teen και οι εκδόσεις Νόηση επιστρέφουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 16 Απριλίου 2016.