Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Φένια Παπαδόδημα συναντά τον Roman Gomez στο Ζp87

Η Φένια Παπαδόδημα συναντά τον Roman Gomez στο Ζp87

Η πολυτάλαντη και πολυπράγμων καλλιτέχνις Φένια Παπαδόδημα συναντάει τον εξαιρετικό συνθέτη – μουσικό Roman Gomez δημιουργώντας ένα μοναδικό Brasilian Jazz Duet, στα πλαίσια της καμπάνιας στήριξης του Χώρου Έκφρασης & Πειραματισμού Zp87, την Παρασκευή 30 Μαϊου στις 9.30 μ.μ.


«Η ιδέα ενός ντουέτου βραζιλιάνικης και λάτιν μουσικής με μια κιθάρα ή ένα πιάνο , είναι από εκείνα τα παιδικά όνειρα που ποτέ δεν έχουμε χρόνο να πραγματοποιήσουμε γιατί πάντα η ζωή μας πιέζει για κάτι άλλο..


Συναντώντας τον Roman Gomez, έναν σπάνιο συνθέτη- μουσικό, πιανίστα και κιθαρίστα, μάστερ του brasilian ήχου στις χορδές και στα πλήκτρα, θέλησα να πραγματοποιήσω αυτό το παιδικό όνειρο. Τώρα που καλοκαιριάζει και η ψυχή παίρνει πιο βαθιά ανάσα…


Ν’ αφήσω τη φωνή ν’ αυτοσχεδιάσει και ν’ αφουγκραστεί τη μοναδική διαπλοκή του ρυθμού και της αρμονίας που χαρακτηρίζει αυτή τη μουσική .
Jobim κυρίως και πάντα, σύγχρονοι βραζιλιάνοι συνθέτες, Roman Gomez, λίγο από καινούργια κομμάτια μου στην ατμόσφαιρα της γιορτής και οι αγαπημένες  jazz μπαλάντες που στον ήχο αυτής της κιθάρας παίρνουν άλλο νόημα…
Μόνο όνειρο. Μόνο ταξίδι».

Φένια Παπαδόδημα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης live στο Σταυρό του Νότου
04.10.2016 14:47
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει στον Σταυρό του Νότου, τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. 
Μπάμπης Στόκας & Κώστας Παρίσσης στα Αισχύλεια 2016
10.08.2016 12:02
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θεατράκι Μαγούλας, στα πλαίσια των Αισχυλείων 2016.
Στους δρόμους του Στράτου με το μπουζούκι του Πολυκανδριώτη, στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
04.07.2016 11:42
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στο Αμαλίειο, τον συνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού, Θανάση Πολυκανδριώτη με την ορχήστρα του, σε ένα μοναδικό λαϊκό μουσικό πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.
Η Κική Δημουλά συναντά τον Γιώργο Καζαντζή στη
18.02.2016 10:18
Όταν η Μουσική της Ποίησης ανακαλύπτεται... τότε τα πράγματα είναι πολύ εύκολα για τον συνθέτη....
Η Κρήτη συναντά την Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη
19.01.2016 12:02
To βραβευμένο μουσικό video του Ερωτόκριτου, με τη συμμετοχή 77 καλλιτεχνών και το μουσικό video - αφιέρωμα / ντοκυμαντέρ στη Σμύρνη, με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, γίνονται παράσταση και μεταφέρονται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, με σημαντικούς συντελεστές και πλούσιο οπτικό υλικό.