Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Το Τοπίο Μερικές Φορές Είναι Γαλάζιο στο ACS ATHENS

Το Τοπίο Μερικές Φορές Είναι Γαλάζιο στο ACS ATHENS

Την Κυριακή 1η Ιουνίου και ώρα 11:30 στο θέατρο που βρίσκεται στο ACS ATHENS, θα ανέβει η χοροθεατρική παράσταση «Το Τοπίο Μερικές Φορές Είναι Γαλάζιο» της Μαργαρίτας Στάμου, σε μουσική Σπύρου Στάμου.


Μια χοροθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, όπου μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για επισκευές στο σπίτι του Αμαρουσίου. Μια χαρούμενη ιστορία αγάπης που περιγράφει, τον έρωτα ενός ζευγαριού και την προσπάθεια του να αντέξει, μετά από ένα αναπάντεχο γεγονός.


Παίζουν: Μαργαρίτα Στάμου, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Βαγγέλης Κρανιώτης
Χορεύουν: Μαργαρίτα Στάμου, Δημήτρης Αντωνόπουλος
Χορογραφίες-Σενάριο-Σκηνοθεσία: Μαργαρίτα Στάμου
Μουσική-Στίχοι-Φωνή: Σπύρος Στάμου
Παραγωγή: SOUNDYR

Σχετικές ειδήσεις
Παιδικές Κυριακές στο Hard Rock Cafe Athens
30.09.2016 14:31
Κάθε Κυριακή, το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται γονείς και παιδιά, για να περάσουν μια μέρα γεμάτη με παιδικές δραστηριότητες και αυθεντική Rock ‘n’ Roll μουσική.
Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι, του Άρθουρ Κόναν Ντόϋλ στο Θέατρο Τέχνης
07.09.2016 12:44
Tο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, παρουσιάζει φέτος από τις 16 Οκτωβρίου 2016, στην ανακαινισμένη σκηνή της οδού Φρυνίχου, την αυθεντική ιστορία του Κόναν Ντόϋλ «Ο Σέρλοκ Χολμς και το Γαλάζιο Ρουμπίνι», σε νέα θεατρική διασκευή για παιδιά, γεμάτη μυστήριο και περιπέτειες.
Σύρε κι Έλα από το Athens Dance School στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
16.06.2016 11:38
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακαογιάννης φιλοξενεί την πρώτη χορευτική παράσταση της σχολής Athens Dance School, με τίτλο «ΣΥΡΕ κι ΈΛΑ».
Κυριακές στην Τεχνόπολη: Μια Κυριακή αφιερωμένη στη Μουσική
18.05.2016 15:53
Η επόμενη Κυριακή στην Τεχνόπολη έρχεται στις 29 Μαΐου, στο πλαίσιο του 16th Athens Technopolis Jazz Festival (25-29 Μαΐου), γεμάτη μουσικές jazz και όχι μόνο...
Όλα είναι μουσική, από την ομάδα Κοπέρνικος στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.02.2016 14:26
Η καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ γιορτάζει τα δέκα χρόνια από τη δημιουργία της κι επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με τη μουσικο-θεατρική, διαδραστική παράσταση «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ», που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου.