Η ομαδική έκθεση 12+1 εν δράση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» από 30 Μαΐου έως 15 Ιουνίου, παρουσιάζει δεκατρείς νέους καλλιτέχνες, που συναντήθηκαν και ένωσαν τις τέχνες τους. Παρά τη διαφορετικότητά τους, ενώθηκαν και συνδημιούργησαν. Η χαρακτική τους έφερε κοντά, ωστόσο συνέχισαν να δημιουργούν και στον τομέα της ζωγραφικής αλλά και της γλυπτικής.

Έτσι, προσδοκώντας τόσο την μεταξύ τους επικοινωνία, όσο και την επικοινωνία με το θεατή, παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων.

Στόχος της έκθεσης είναι και η επαφή του ευρύτερου κοινού με την Τέχνη, καθώς η τελευταία αποτελεί πάντα διέξοδο για την ψυχή και τον νου. Ο επισκέπτης θα είναι σε θέση να προσεγγίσει τρεις μορφές Τέχνης, ζωγραφική – χαρακτική – γλυπτική, και να έρθει σε επαφή με την ευαισθησία των καλλιτεχνών.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Φώτης Βάρθης, Τζίνα Δελλασούδα, Δέσποινα Κοταλακίδου, Κλέβες Κρίσικο, Σοφία Λιβανού, Ελέγκω Πανουργιά, Ευρυπίδης Παπαδοπετράκης, Κορίνα Παπαφράγκου, Μιλτιάδης Πεταλάς, Αγγελική Πολυχρόνη, Ράσμι Σούκουλη, Πανταζής Τσέλιος, Θάνος Τσιούσης.