Το Θέατρο της Ημέρας διοργανώνει εργαστήρι παιδαγωγικής θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού, στη Λακωνία στις 6, 7, 8 και 9 Ιουνίου 2014, με βασικό εμψυχωτή και αρχηγό της εκδρομής τον Λάκη Κουρετζή.

Η εκδρομή, διατηρώντας πάντα τον ιδιαίτερο εκπαιδευτικό και «εμψυχωτικό»  της χαρακτήρα, επιχειρεί εφέτος να ανακαλύψει και να γνωρίσει με έναν «άλλο» τρόπο μια τόσο ιδιόμορφη και ιδιαίτερη περιοχή, την Λακωνία. Η αρχαία Σπάρτη, ο Βυζαντινός Μυστράς, η παραδοσιακή απάτητη Μάνη, ο Διρός, το Γύθειο και η Κρανάη, ανασύρουν μνήμες από τα βάθη των αιώνων που έρχονται να μας «συναντήσουν».

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν: οι σπουδαστές των Εργαστηρίων Αθήνας και Κρήτης, της Σαββατοκύριακης Σχολής, του Ετησίου Σεμιναρίου Αθήνας, καθώς και οι συμμετέχοντες στα Εργαστήρια Λάρισας, Πάτρας, Βόλου καθώς και όλοι οι απόφοιτοι των 20 χρόνων και γενικότερα οι φίλοι του θεατρικού παιχνιδιού.

* Το κόστος συμμετοχής καλύπτει: Διαμονή Παρασκευής, Σαββάτου & Κυριακής στο πολυτελές ξενοδοχείο Aktaion Ressort, μεταφορές με πολυτελές πούλμαν, πρωινό Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας, εκδρομές, ξεναγήσεις βιωματικά εργαστήρια στη φύση και… πολλές εκπλήξεις. Είσοδοι σε τυχόν Μουσεία και αξιοθέατα δεν συμπεριλαμβάνονται.