Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Cinema Mediterraneo: συναυλία της Τατιάνας Μανωλίδου στη Gallerie Δημιουργών

Cinema Mediterraneo: συναυλία της Τατιάνας Μανωλίδου στη Gallerie Δημιουργών

H νέα μουσική παράσταση της Τατιάνας Μανωλίδου, Cinema Mediterraneo, είναι ένα πολύχρωμο ταξίδι μέσα από γνωστές μελωδίες και τραγούδια του κινηματογράφου (Η ζωή είναι ωραία, Αμελί, O νονός, και άλλα αγαπημένα), καθώς και μουσικές και τραγούδια που μας ξεναγούν σε πολλά όμορφα μέρη της Μεσογείου και της Ανατολής, από τη νέα συλλογή της Τατιάνας Μανωλίδου "Ταξίδι στα χρώματα της Μεσογείου".


Tη συνθέτρια, σοπράνο Τατιάνα Μανωλίδου, θα πλαισιώσουν οι καταξιωμένοι σολίστ, Ευάγγελος Χριστόπουλος στο όμποε, και η Marina Kristlina στο τσέλο .

Σχετικές ειδήσεις
Ερωτικό βαλς: συναυλία με της Στέλλα Γαδέδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.01.2017 14:46
Η Στέλλα Γαδέδη έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για να μας ταξιδέψει με μουσικές, χρώματα και ρυθμικές ελευθερίες ερμηνεύοντας έργα για φλάουτο και παρουσιάζοντας μια επιλογή από τις πρόσφατες δικές της μουσικές συνθέσεις και τραγούδια.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στην Galerie Δημιουργών
04.01.2017 16:59
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish για ένα μοναδικό live με μεσογειακές μουσικές το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Gallerie Δημιουργών
14.11.2016 11:17
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων αναρωτιέται «Ποιο το χρώμα της αγάπης» σε μια μουσική παράσταση στην Gallerie Δημιουργών στην Κηφισιά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.